UDSOLGT: Cirkus Summarum 2016

Arrangementet er udsolgt.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 4. august 2016,  kl. 15:00 - 20:00

Sted

Cirkus Summarum, Tangkroen

Arrangør

Jonas Fink

Vi gentager successen fra de seneste år og giver dig og din familie endnu en mulighed for at møde Bruno, Bamse, Onkel Reje, Motormille og selvfølgelig Hr. Skæg og alle de andre elskede figurer fra Landet Ramasjang, når Muskelsvindfonden og DR for ottende år i træk byder indenfor til den populære Cirkus Summarum forestilling.

Personaleforeningen har i år været heldige at reservere hele 150 billetter til forestillingen torsdag den 4. august kl. 17 på Tangkrogen i Århus. Billetten koster igen i år 200 kr. pr. person (normalpris fra 280 kr. pr. pers.), og I kan købe op til fem billetter pr. medlem, så hele familien har mulighed for at komme med. 

Vi har reserveret Bamses blok. Billetterne uddeles ved afhentning, så alle har mulighed for at sidde samlet. Der sendes en mail ud, når billetterne kan uddeles.

Du kan se og læse mere om forestillingen på www.cirkussummarum.dk

Vi glæder os til en forrygende cirkusfest sammen!

Tilmelding

Det er først til mølle, så skynd dig at tilmelde dig og betale via webshoppen, så du sikrer dig en plads (max. 5 billetter pr. medlem - kun medlemmer af Personaleforeningen kan købe billetter).

Arrangementet er udsolgt

Tilmelding skal ske senest fredag den 29. april 2016.

 

Kontaktperson: Jonas Kretzschmar Fink