Arbejder du med kurser og vil du gerne sparre med kolleger?

Nyt netværk for kursusafviklere på AU ser dagens lys. Er du i målgruppen, kan du skrive dig på en interesseliste og blive inviteret til netværkets første kick-off-møde i januar 2024.

Foto: Maria Randima

Der afholdes mange kurser for medarbejdere på tværs af AU, som arrangeres af forskellige personer og enheder. Mon ikke der er akkumuleret en masse viden og erfaring, som med fordel kunne deles? Det er ræsonnementet hos et nyt netværk for kursusafvikling på AU, som ser et stort potentiale for sparring og vidensdeling blandt medarbejdere, der arbejder med kurser.

Er du i målgruppen?
Netværkets målgruppe er dig, der arbejder med kurser for medarbejdere på AU – og ønsket fra initiativtagerne er, at få kolleger fra så mange enheder og funktioner som muligt med i netværket.

På det allerførste møde i netværket, kan alle fremmødte være med til at definere, hvilke behov og ønsker netværket kan hjælpe med. Udgangspunktet er et ønske om kollektiv sparring og videndeling, som er relevant på tværs af kursustyper og -emner, fremfor fx undervisning i forskellige kursus-relaterede it-systemer.

Det praktiske

  • Fysisk kick-off møde 16. januar kl. 10-12
  • Varighed: 2 timer
  • Antal deltagere: 10-30 personer
  • Tilmeldingsfrist: 1. december

Skriv dig på interesselisten eller prik din kollega

Hvis det lyder som noget, du har lyst til at blive en del af, kan du vise din interesse ved at udfylde formularen på denne side: https://events.au.dk/interesseliste-netvaerkforkursusafviklingpaaau
Herefter vil du få besked, når tilmeldingen til det første kick-off-netværksmøde åbner.

Initiativtagere til netværket, som også gerne tager imod spørgsmål: