Bliver dine varer leveret til forkert adresse på AU?

Så skyldes det sikkert, at leverandøren anvender den samme adresse til fakturering og levering. Husk derfor at anføre din kontoradresse eller bygning som leveringsadresse, og få dine varer sendt lige til døren.

Foto: Colourbox

AU Økonomi og Bygninger på Fuglesangs Allé 26 får ofte besøg af fragtmænd og kurérer, der vil aflevere forsendelser til en modtager, som ikke bor i bygningen. Det skyldes som regel, at faktureringsadressen og leveringsadressen på forsendelsen er identiske.  

Når det er muligt, bliver fragtmanden sendt videre til modtagers adresse, men det kan ikke altid lade sig gøre, og nogle gange er det nødvendigt med et mindre detektivarbejde for at finde modtager. Intern post gør ligeledes hvad de kan for at hjælpe, men de har ikke altid ressourcer til at afhente og udbringe større forsendelser på paller og med kort varsel. I sidste ende kan det blive nødvendigt at sætte en ny fragtmand på opgaven.

Husk derfor altid at få anført din kontoradresse eller bygning som leveringsadresse, så får du dine varer lige til døren – uden ekstra omkostninger og forsinkelse.