Deltag i konference om udvikling af lærings- og studiemiljøer på nordiske universiteter

Tilmeldingen er nu åben til en spændende tre-dages konference med fokus på udvikling af nordiske universiteters lærings- og studiemiljøer. Konferencen afholdes d. 18.-20. november 2015 på Aarhus Universitet.

Det er NUAS, det nordiske universitetssamarbejde, som afholder konferencen, der har fået navnet ”Co-creating new learning environments – collaboration across expertise” Læs mere på nuas15.au.dk.

Hvem kan deltage?

Konferencen henvender sig til alle medarbejdere på de nordiske universiteter, som arbejder med studieadministration, karriererådgivning, vejledning, biblioteksservice, informationsteknologi samt lokaler og bygninger. Medarbejdere på AU kan, efter aftale med nærmeste leder, tilmelde sig konferencen via dette link.

Få et nordisk netværk

Med konferencen ønsker NUAS at skabe en ramme for udbygning af samarbejde, kontakter og netværk mellem administrative fagligheder på tværs af de nordiske universiteter. Konferencen giver gode muligheder for at blive inspireret til tværfagligt samarbejde og høre om erfaringer med at skabe og udvikle læringsmiljøer for universitetsstuderende.

Kristian Thorn, vicedirektør i AU Uddannelse, siger om konferencen: ”Deltagerne får en unik mulighed for at få ny viden inden for området og for at videndele med deres kollegaer på AU og i resten af norden. Konferencen er derfor yderst relevant for de AU-medarbejdere, som i større eller mindre grad beskæftiger sig med lærings- og studiemiljøer.”

AU’s repræsentanter i NUAS

Den faglige del af konferenceplanlægningen foregår på tværs af fire NUAS-grupper: 1. Studieadministration, karriererådgivning & vejledning, 2. Faciliteter & miljø, 3. Informationsteknologi og 4. Biblioteksservice. Aarhus Universitet er repræsenteret af Anne C. Teglborg, Conor R. O’Connor Leerhøy og Ellen V. Knudsen i henholdsvis gr. 1., 2. og 4.

Yderligere oplysninger