Early bird-priser til AU-ansatte til Aarhus Alternatives Festival

Oplev en perlerække af kunstnere, performere, oplægsholdere og workshopholdere, bl.a. Morten Østergaard (økonomi- og integrationsminister), Ole Fogh Kirkeby (filosof), Kitt Johnson (danser), Baard Owe (skuespiller m.m.), strygekvartet fra Aarhus Symfoniorkester, Peter Laugesen (poet), Klaus Mølmer (kvantefysikprofessor) og mange, mange flere. AU-medarbejdere får billigere billetter.

Den 7.-9 november løber Aarhus Alternatives Festival for første gang af stablen i Aarhus. Det  er en årlig tilbagevendende festival for ånd, videnskab og kunst med det overordnede tema Rethink Human Being.

AU er involveret i initiativet med flere afdelinger og forskere, og derfor er der afsat 100 billetter til AU-ansatte til early bird-pris:

  • 750 kr. for 3 dage spækket med koncerter, performances og workshops for krop og sind. Normalpris 900 kroner.
  • Der er også rabat på dagsbilletterne: Fredag 400 kr. Lørdag/Søndag 350 kr.

Oplæg og optrædener fra prominente folk
Du kan i år b.la. opleve Klaus Mølmer (kvantefysiker), PH Bartholin (domprovst) og Peter Laugesen (poet), som i fællesskab prøver at besvare spørgsmålet ”Hvor vigtigt er mennesket egentligt?” med en fælles 3i1-Tale til Nationen.

Du kan også nyde den internationale stjerne, flamenco/jazz/world sangerinden, Concha Buika, om hvem Gaffa skrev:  “Det var en ener, som efterlod et jordskælvsagtigt indtryk i DR-byens næsten for fornemme koncertsal. Et fænomen af en sangerinde med en regnbue til rådighed, som kan måle sig med de største.”

+ en perlerække af andre kunstnere, performere, oplægsholdere og workshopholdere. Bl.a. Morten Østergaard (økonomi- og integrationsminister), Ole Fogh Kirkeby (filosof), Kitt Johnson (danser), Baard Owe (skuespiller m.m.), strygekvartet fra Aarhus Symfoniorkester og mange, mange flere.

Vil gerne involvere universitetet endnu mere
Med tilbuddet håber Aarhus Alternatives Festival at involvere mange flere AU-medarbejdere i næste års festival - både i forhold til at udvikle konceptet, deltage som oplægsholdere og andet. Derfor håber arrangørerne, at mange AU-ansatte vil deltage i år og opleve ”prototypen” på egen krop.

Topmøde for ånd, videnskab og kunst
Aarhus Alternatives Festival sigter mod, at festivalen i 2017 er blevet et Verdenstopmøde for ånd, videnskab og kunst med deltagelse af verdens ypperligste kunstnere, forskere, åndspersoner, tænkere, meningsdannere og beslutningstagere - og med adgang for den brede offentlighed.

Kærlig hilsen fra holdet bag

Aarhus Alternatives Festival