Få en skræddersyet demonstration af redskaberne i Microsoft 365

Alle medarbejdere kan nu få en virtuel demonstration af de mange muligheder, der er med AU’s nye samarbejdsplatform, Microsoft 365.

Det kan være svært at vide sig sikker på, hvilken fil der er den seneste i en mailstrøm. Med de digitale samarbejdsformer i Microsoft 365 er det en af de ting, der kan blive nemmere.

Møder i Teams er blevet hverdagskost for stort set alle på AU, og mange er blevet fortrolige med de virtuelle møder, chatfunktionen og teams-grupperne. Men Teams er imidlertid bare én af de løsninger, Microsoft 365 har på sin digitale pallette til at forbedre det virtuelle samarbejde.

For at hjælpe endnu flere medarbejdere godt i gang på platformen, tilbyder AU IT virtuelle demonstrationer af de forskellige redskaber i Microsoft 365-værktøjskassen. Redskaber som Teams, Sharepoint, Planner, Stream m.fl. kan være med til at lette den daglige arbejdsgang – særligt i en tid, hvor vi må forvente, at samarbejdet på distancen ikke bliver mindre.

Noget af det, som du bl.a. kan udnytte de forskellige redskaber til, er:

  • at forbedre den skriftlige dialog online
  • at styrke samarbejdet omkring filer
  • at skabe overblik over egne opgaver og opgaver på tværs

Sidder du i et team, en afdeling, på et institut eller noget fjerde, hvor I ønsker at tage hul på næste skridt i udviklingen af det digitale samarbejde, så tag fat i AU IT og få skræddersyet en virtuel demonstration til jeres behov.

Kontakt AU IT:

Flemming Blåbjerg, blaabjerg@au.dk, Rasmus Stensgaard, rst@au.dk, Michael Tvorup Nielsen, mtn@au.dk


Læs mere om Microsoft 365 og paletten af værktøjer