Få støtte til dit forskningsprojekt - søg AUFF NOVA

Har du et dristigt og nytænkende forskningsprojekt i støbeskeen? Så kan du søge støtte til at realisere projektet fra Aarhus Universitets Forskningsfond. Ansøgningsfristen for AUFF NOVA er 15. september.

AUFF NOVA er sat i verden for at støtte de forskningsprojekter, som måske har svært ved at opnå støtte fra andre sider. Så hvis du ligger inde med en god idé til et projekt, som anviser nye veje og har potentiale for et videnskabeligt gennembrud, kan du søge bevilling fra AUFF Nova. Ved bedømmelsen af ansøgninger vil det videnskabelige potentiale og originaliteten af projektet blive vægtet højere end ansøgerens CV.

I 2023 er rammen for AUFF NOVA 40 mio. kr., og AUFF NOVA består af to bevillingstyper: Små projekter (op til 600.000 kr. med en varighed på 1-2 år) og store projekter (op til 2,5 mio. kr. med en varighed på 3-4 år). Små projekter prioriteres ved uddelingen.

Læs mere om AUFF NOVA. Ansøgningsskema er tilgængeligt en måned før ansøgningsfristen fredag d. 15. september. 

Onsdag den 23. august kl. 13-14 kan du deltage i webinar om AUFF NOVA, hvor du også kan stille spørgsmål. Information følger.