Nye medarbejdersider er åbnet: Log ind og rediger din profil
De nye medarbejderhjemmesider afløser de gamle Pure-sider, hvor tiden var løbet fra designet. Log ind og rediger din side med arbejdsområder og en kort tekst om dig selv.
Et visitkort til omverden, hvor AU’s medarbejdere kan præsentere sig selv for samarbejdspartnere og kollegaer både herhjemme og i udlandet. Det er formålet med medarbejderhjemmesiderne, der længe har trængt til et designmæssigt løft og en bedre brugerflade.
Lanceringen af siderne blev i efteråret forsinket, men de fungerer nu stabilt, og du kan logge ind og redigere din profil.
Medarbejdersider viser AU’s mangfoldighed af kompetencer
Som noget nyt bliver det obligatorisk at opdatere din side med en kort profiltekst om dig selv og med relevante arbejdsområder.
Opdaterede medarbejderprofiler bidrager til at skabe transparens om universitetets mangfoldighed i forskning, undervisning og opgaveløsning – og dermed AU’s bidrag til samfundet. Med det nyt design bliver også nemmere for dig at fremhæve relevante kompetencer og fagområder.
Siden kan opdateres med fritekstfelter under seks forskellige overskrifter:
- Uddannelse
- Forskning
- Samarbejde
- Rådgivning
- Profil
- Arbejdsområder
Fravælger du en af overskrifterne, fx hvis du ikke udøver rådgivning i dit job, så fremgår dette emne ikke af din profil. Der er således bedre muligheder for at tilpasse sin medarbejderside, end der var på de gamle Pure-sider.
Som udgangspunkt skal man som medarbejder også optræde med billede, email og arbejdstelefonnummer på medarbejderhjemmesiden. Der kan dog være lokale forhold, som betyder, at medarbejdere ikke har vist deres kontaktoplysninger, ligesom der lokalt kan være yderligere forventninger til, hvordan medarbejderhjemmesiden skal være opdateret.
Mere information
Har du brug for hjælp til at opdatere din medarbejderside? – Se denne vejledning.
Har du spørgsmål, kan du desuden kontakte din lokale IT-support.
Se også artikel om sammenhæng mellem de nye sider og Pure.
Om processen
Det nye hjemmesidedesign er udarbejdet af en bredt sammensat arbejdsgruppe under inddragelse af repræsentanter fra både fagmiljøer og administration og endelig godkendt af universitetsledelsen, herunder også beslutningen om obligatoriske fritekstfelter. AU IT har været tovholder på projektet.