Styrk Talentet! – tilmelding senest 15. maj

Styrk Talentet på AU - meld dig som mentor eller mentee i mentorordning for videnskabelige medarbejdere senest den 15. maj.

Mentorordningen Styrk Talentet! er et initiativ, som er sat i verden for at bidrage til at fastholde og tiltrække de dygtigste videnskabelige medarbejdere og gøre karriereveje på AU mere tydelige.

I ordningen matches to videnskabelige medarbejdere på forskelligt erfaringsniveau, og de gennemfører et mentorforløb, som varer et år. Det første ”hold” af mentorer og mentees er nu ca. halvvejs i forløbet. Her i foråret er der opstart af anden runde.

Du kan få meget mere information på: www.au.dk/styrktalentet, og du kan tilmelde dig ordningen her.

Mentorordning på tour

Flere medarbejdere fra AU HR er på rundtur i nogle af AU’s kantiner for at møde potentielle mentorer og mentees, reklamere for og svare på spørgsmål om ordningen. De har allerede besøgt AU Roskilde og flere steder på Campus Aarhus, hvor de har talt med interesserede:

”Vi synes at det virker bedre med en direkte dialog med de, som mentorordningen kunne være interessant for frem for ”endnu en e-mail”. Det giver også mulighed for at nogen, der ellers ikke ville få øje på ordningen, forhåbentlig ser muligheder i at deltage”, udtaler udviklingskonsulent Eva Damsgaard.

De udsendte mangler endnu at besøge:

  • 2/5: Statskundskab, Aarhus (1330-122)
  • 6/5: Jura, Aarhus (1414-317)

Besøgene finder sted i frokostpausen, og alle interesserede er mere end velkomne til at kigge forbi.