CV Upload

Du har mulighed for at udstille et CV, som du har liggende som en pdf-fil.

Først uploader du din PDF-fil gennem en service, som AU-IT har udviklet. Efterfølgende indsætter du et link til den uploadede fil på din personlige AU hjemmeside som en del af dit profilindhold.

Det er mest praktisk, at du er logget ind i Pure og klar til at redigere din profil, inden du begynder denne proces.

Upload pdf og hent link til filen

Gå til cvupload.au.dk. Log ind via WAYF med dit AU-ID og tilhørende password.

Du får herved vist dette vindue.

Klik på den grå kasse eller træk din pdf-fil over i vinduet fra en mappe for at uploade filen. Det er kun muligt at uploade pdf-filer.


Ved overførslen dannes et link til filen. Linket til filen kan du kopiere til din udklipsholder ved at klikke på "Copy URL".

Vil du tjekke om du har uploaded den korrekte fil, kan du klikke på "Open file". Er det en forkert fil, klikker du på den røde knap "Remove file" og vælger en anden fil.

Du får vist vinduet med filen og de tre valgmuligheder næste gang du logger ind på cvupload.au.dk. Det er derfor nemt at hente linket en anden gang.

Tip: Hvis du senere ønsker erstatte pdf-filen med en opdateret version af dit CV, fjerner du først den gamle fil. Herefter uploader du en ny fil med præcis samme navn som den gamle. På den måde undgår du, at skulle ændre de gamle links til CV-filen, som du har tilføjet din profil.


Du får besked om at linket er blevet kopieret til din udklipsholder. Klik "OK" for at lukke vinduet. Du får ikke vist linket. Hvis du gerne vil se linket, kan du paste det ind i Word, Notepad eller tilsvarende.

Tip: Hvis du foretager for mange handlinger eller klikker for meget rundt, efter du har kopieret linket, kan du risikere at linket forsvinder fra udklipsholderen. Lad derfor upload-vinduet stå, i tilfælde af at du får brug for at komme tilbage og kopiere linket igen.

Opret et afsnit og tilføj linket

Det næste skridt er at indsætte linket til CV -filen i et afsnit i din profil.

Log ind i Pure, og gå ind på din profiloplysninger ved at klikke på "Rediger profil".


Du kan tilføje linket til et (eller flere) af fire forskellige afsnitstyper i din profil. Dit valg af afsnitstype bestemmer, hvor i din profil linket kommer til at stå.

De fire afsnitstyper finder du under "Udvidet information". Klik på knappen "Tilføj profilinformation" for at oprette et nyt afsnit.

Du kan også indsætte linket i et afsnit, som du allerede har oprettet. Afsnit, som du allerede har oprettet, fremgår af listen.


Vælg en af typerne:

  • "Curriculum Vitae" vises i et separat CV-faneblad på din personlige AU hjemmeside. Dette kræver yderligere trin (se længere nede).
  • "Yderligere information" vises automatisk i et separat faneblad med titlen "Yderligere information". Titlen på dette faneblad kan ikke ændres.
  • "Ekstra tekst til hjemmeside" vises lige under dine stamdata (adresse, tlf, mv.) på din forside.
  • "Profil" vises på din forside under overskriften "Profil". Denne overskrift kan heller ikke ændres.

Uanset hvilken type du vælger, åbnes et dobbelt redigeringsvindue. Det er her du skal indsætte linket. Til højre i formateringsmenuen er der en knap med et kædesymbol. Klik på knappen for at oprette et link.

Indsæt (ctrl + V) linket til dit CV som du fik fra cvupload.au.dk. I feltet "Text to display" gentager Pure automatisk linket. Overskriv det ekstra link med den tekst, som du gerne vil have til at stå som linktekst. Det sidste felt "Title" kan du lade stå tomt, eller skrive en kort beskrivelse af linket. Teksten vises ikke sammen med linket.

Husk at indsætte linket i både den danske og den engelske version af afsnittet.

Opret CV-faneblad og tilføj CV-link

Har du valgt at bruge afsnitstypen "Curriculum Vitae" skal du udføre et ekstra skridt for at linket bliver vist under CV fanebladet på din personlige AU hjemmeside.

For at få fanebladet "CV" tilføjet til din hjemmeside, skal du have et offentligt CV i Pure. Du opretter et offentligt CV ved at klikke på "Tilføj Curriculum Vitae" øverst på siden med dine profiloplysninger, og vælger dernæst "Offentligt CV".

Har du allerede et offentligt CV, bruger du dette. Du redigerer det eksisterende CV ved at klikke på linket "Curriculum vitae" under dit navn øverst på siden med dine profiloplysninger.


Efter du har valgt "Offentlig CV", får du et redigeringsvindue, hvor du kan vælge, hvilket indhold du vil hente ind i dit CV. Her vælger du "Profilinformation". Profilinformation indeholder de afsnitstyper, som du har oprettet under "Udvidet information" i dine profiloplysninger, herunder "Curriculum Vitae".

Hvis du arbejder med et eksisterende CV, skal du klikke på "Tilføj afsnit" nederst i CV'et for at få vist redigeringsvinduet.

Klik "Opret" for at afslutte og lukke vinduet.

Sørg for at boksen "Udgiv" er markeret, og klik på Gem for at afslutte processen.