Biler for mange millioner

Kom med indenfor i Europas fornemmeste bilsamling og hør nærmere om denne helt unikke samling. Det er en unik sidste chance for at se bilerne, da samlingen sælges på auktion den 26. september.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Tirsdag 25. august 2015,  kl. 14:00 - 18:00

Sted

Lyngsbækgård

Arrangør

Personaleforeningen ved BSS

Personaleforeningen har lavet en aftale med Henrik Fredriksen på Lyngsbækgård, der inviterer inden for til en rundvisning af sin private samling af biler til en samlet værdi af tæt på en mia. kr. Det er den allersidste chance for at opleve bilerne samlet, da Henrik Frederiksen har besluttet at sætte en stor del af samlingen til salg. Læs Børsen-artiklen: Frederiksen sælger sine elskede biler

Hovedvægten i samlingen er biler fra 20-erne til 50-erne, og det skulle være en hel unik oplevelse at se det, der af kendere, betegnes som Europas fornemmeste bilsamling. Rundvisningen varer et par timer og bagefter byder Personaleforeningen på en vand og en sandwich i skønne omgivelser ved Kalø slotsruin. Her er det muligt at sparke endnu flere dæk, da der hver tirsdag i sommerhalvåret er samlet et stort antal liebhaverbiler og motorcykler.

Vi håber på godt vejr:-)

Tid, sted og pris

Tid: Tirsdag den 25. august kl. 14.00 - ca. 18.00

Sted: Lyngsbækgård ved Femmøller. Man står selv for transport derud.

Pris: 50 kroner for BSS'erne og 75 kroner for gæster/ledsagere osv.

Arrangementet er fuldt booket og tilmeldingen er afsluttet.