Emneindeks for medarbejderservice

Emneindekset over de mest brugte emner på medarbejderservice giver dig hurtig adgang til administrative værktøjer, vejledninger og serviceydelser på AU.
 

Medarbejderservice på AU

Værktøjer, vejledninger og serviceydelser for alle ansatte

Slå op i emneindekset:

Hjælp til din søgning

Sådan virker emneindekset

Der er to måder at bruge emneindekset på:

1. Klik på et bogstav i alfabetet og få vist de emner i indekset, der starter med det pågældende bogstav. Når du klikker på et af emnerne, bliver du ført videre til en side om emnet.


2. Indtast et ord eller dele af et ord (min. 2 tegn) i søgefeltet i emneindekset. Hvis der er emner i indekset, der indeholder det ord eller de tegn, du har skrevet, kommer emnerne frem i en boks nedenunder. Når du klikker på et af emnerne, bliver du ført videre til en side om emnet. Er der ingen emner, der indeholder det ord eller de tegn, du har skrevet, får du ikke noget resultat.

Brug søgefunktionen som alternativ

Kan du ikke finde det ord i emneindekset, du leder efter, kan du prøve at lave en søgning i søgefeltet i øverste højre hjørne. Denne funktion søger mere bredt end emneindekset, så det kan godt betale sig at prøve. Indtast et ord i feltet, og tryk på enter for at få vist søgeresultaterne, eller vælg et af de ord, der automatisk bliver foreslået nedenunder søgefeltet.

Stadig intet resultat?

Er der et emne, du hverken kan finde i emneindekset eller via søgefunktionen? Eller har du andre kommentarer? Så hører vi gerne fra dig.

Emneindeks

Input