DHL-stafetten


DHL-stafetten 2022


Efter et vellykket DHL-stafet i 2021 gentager Aarhus Universitets successen og inviterer alle AU’s medarbejdere med på en løbe- eller gåtur i hhv. Aarhus, Odense eller København – ca. 1.800 AU-medarbejdere har meldt sig til at løbe eller gå ved dette års stafet. 

DHL-stafetten afholdes i 2022 som følger: 

  • Aarhus: torsdag den 18. august – Tilmelding er lukket
  • Odense: torsdag den 25. august – Tilmelding er lukket
  • København: torsdag den 1. september – Tilmelding er lukket

Hent jeres løbspose til DHL-stafetten i starten af august

I starten af august kan hver holdkaptajn hente en løbspose på det sted, som er valgt i tilmeldingen. Alle holdkaptajner får besked per mail i slutningen af juli / starten af august. Afhentningsstederne offentliggøres også her på hjemmesiden. 

Vi glæder os til at se dig til DHL-stafetten 2022. 


Billeder fra DHL-stafetten 2021

Efter en pause i 2020 deltog Aarhus Universitet igen i DHL-stafetten i hhv. Aarhus og København den 2. september 2021 og i Odense den 9. september 2021. I alt løb og gik 1.550 medarbejdere i AU-trøjer ved stafetten i 2021. I Aarhus deltog 299 hold, mens AU’s medarbejdere stillede med 4 hold i Odense og 7 hold i København.    

(Foto: Marjun Danielsen, AU Foto)


Spørgsmål og hjælp

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Events og Kommunikationsstøtte på:

Løbsarrangørernes information

Om DHL-stafetten

DHL-stafetten er med sine godt 200.000 deltagere i Danmark verdens største motionsløb. Løbet består af 5x5 km stafetløb eller en gåtur (walk), og 95 pct. af de tilmeldte hold er firma- og foreningshold.

DHL-stafetten samler os om noget andet, end det vi laver til daglig. Her blandes en løbetur med picnic og festivalstemning.  

Seneste års trøjer