Webforms.au.dk

Mangler du et uhyre fleksibelt system som kan administrere arrangementer, tilmeldinger, nyhedsbreve, registreringer, bestillinger eller andre aktiviteter, hvor du kan kommunikere med modtagerne gennem en kombination af webformularer, e-mails og sms'er? Så har du fundet det rette system. Webforms.au.dk har til formål, at du som administrator kan opbygge forskellige webformularer, som indsamler dine modtageres oplysninger, og via hvilke du kan kommunikere løbende med dine modtagere (slutbrugere). De indsamlede oplysninger kan give dig mulighed for at føre statistik over aktiviteterne.

I Webforms.au.dk kan du bl.a.:

  • anvende den indbyggede editor til at designe din webformular efter dine behov og ønsker

  • sende e-mails og sms’er til alle eller udvalgte slutbrugere (modtagere)

  • se tilmeldte slutbrugere og deres oplysninger for hver webformular og mulighed for at foretage ændringer i disse

  • hente oplysninger ned i CSV format til videre databehandling i fx Microsoft Excel.

Eksempelvis anvendes Webforms.au.dk af Offentlig foredrag i Naturvidenskab til at styre tilmeldinger og løbende kommunikere med 300 slutbrugere (kulturhuse, biografer mm.) via sms og/eller e-mails. Hver slutbruger får en dynamisk profil, når de tilmelder sig en webformular. Her kan slutbrugerne løbende tilgå og ændre disse oplysninger samt afmelde sig et evt. arrangement eller nyhedsbrev. Samtidig gør systemet det muligt for publikum at reservere billetter til foredragsaftener og andre arrangementer. Medmere gør systemet det muligt for kulturhuse, biografer mm. at bestille flyers og plakater, og hermed kan skabe opmærksomhed om foredragene i deres lokal område. Systemet anvendes også af Det Rullende Universitet til at planlægge og koordinere undervisningsdage mellem gymnasieelever og de studerende på Aarhus Universitet på gymnasier rundt i landet.

Eksemplerne ovenfor beskriver en række anvendelsesmuligheder som ligger til grund for en færdiggjort webformular. En webformular indeholder en række elementer udvalgt af dig som administrator. Som administrator har du mulighed for at give slutbrugere adgang til webformularen ved hjælp af et link og hvorefter de kan udfylde webformularen med deres oplysninger. Derefter har du som administrator mulighed for at se den pågældende slutbrugers indtastede informationer.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for funktionaliteten og layoutet af din webformular.

Her finder du brugervejledningen til Webforms.au.dk og oplysninger om support. I takt med at vi laver nye brugervejledninger, vil de blive lagt op her på siden.

Har du brug for yderligere hjælp, så kontakt os på denne e-mail: webforms.nat@au.dk