Du er her: AU  Medarbejdere  Medarbejderservice Nyhedsbrev

Administrationens nyhedsbrev

Enhedsadministrationen udsender ca. en gang om måneden et nyhedsbrev til alle administrative medarbejdere – og andre interesserede. Nyhedsbrevet giver et hurtigt overblik over vigtige nye tiltag i administrationen i form af korte nyheder og links til mere information om emnet.

Nyhedsbrevet er tænkt som et arbejdsredskab, der gør det nemt for medarbejderne at holde sig velorienterede - ikke kun om deres eget administrative område, men også om, hvad der foregår i de øvrige administrative områder og på tværs af dem.

Nye medarbejdere i fællesadministrationen, på administrationscentre og i Universitetsledelsens Stab bliver automatisk tilmeldt nyhedsbrevet. Øvrige interesserede kan tilmelde sig her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Administrationens nyhedsbrevs målgruppe er alle administrative medarbejdere på Aarhus Universitet.
Andre interesserede er velkomne til at tilmelde sig nyhedsbrevet.

Du bliver bedt om at bekræfte din tilmelding pr. e-mail. Denne bekræftelsesmail vil muligvis havne i uønsket e-mail.

Vil du indsende information i nyhedsbrevet?

Hvis du arbejder i et vicedirektørområde og ønsker at bringe information i nyhedsbrevet, kan dit områdes kommunikationskontaktperson hjælpe dig med at udarbejde teksten.

AU Økonomi og Bygninger: Louise Asmund-Hjorth

AU IT: Malene Hjulmand Bundgaard

AU Forskning og Eksterne Relationer: Signe Schou

AU HR: Signe Budde Opstrup

AU Uddannelse: Camilla Schrøder

Færdigt indhold kan sendes direkte til redaktionen admnyheder@au.dk jf. udgivelsesplanens deadlines.