Rabat på 80'er hits

Elsk Mig i Nat

Musicalen Elsk Mig I Nat i Musikhuset Aarhus er en original opsætning fra Gasværket med stribevis af 80’er hits.

Ansatte på Aarhus Universitet har mulighed for at købe billetter med rabat til udvalgte forestillinger.

Rabatordning

Normalpris for A og B billetter er 410 kr. inkl. gebyr. AU-pris: 310 kr. inkl. gebyr
Normalpris for C billetter er 310 kr. inkl. gebyr. AU-pris: 210 kr. inkl. gebyr

Der kan maksimalt købes 4 billetter pr. medarbejder.

Billetter

Klik på linket ved den forestilling, som du ønsker at købe billetter til (rabatten er fratrukket)

Om forestillingen

Musikhuset Aarhus og The One and Only Company ved Jesper Winge Leisner indleder et helt nyt samarbejde, og det første resultat af dette er genopsætningen af alle tiders store musicalhit, Elsk Mig i Nat, der i København solgte mere end 130.000 billetter. Nu er turen kommet til Jylland, hvor Musikhuset Aarhus sætter ikke færre end 11 forestillinger i salg – med det originale cast fra Gasværket. Århus bliver det eneste sted, man nu kan opleve megasuccesen.

80’er hits
Der venter publikum en forrygende tur gennem 30 af de allerstørste danske hits fra 80’erne – med musik af blandt andre Sneakers, Tøsedrengene, TV2, Rocazino, Lars H.U.G., OneTwo, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Gnags, Kasper Winding, Lars Muhl, Ray Dee Ohh, Halberg/Larsen og Rugsted/Kreutzfeldt.


Medvirkende
På scenen kan man blandt andre opleve Szhirley, Jimmy Jørgensen, Maria Lucia, Anette Heick, Joachim Knop, Charlotte Fich, Allan Klie og Stine Hjelm samt dansere og liveband under ledelse af kapelmester Jakob Trautner. Desuden medvirker Marie Sofie Busk Nedergaard og Joakim Tranberg – de to vindere af Kanal 5’s populære talentshow Elsk mig i nat skabt specielt til forestillingen.

Handling
Elsk mig i nat er en enkel og gribende historie om en række mennesker, der bliver mindet om de drømme, de engang turde have, det liv der dengang var muligt – og om den kærlighed, de måske kan få lov at opleve igen, da deres veje efter mange år pludselig krydses igen.
Sui, Iben, Pia, Frederik og Otto spillede i deres teenageår i bandet Up Front. Sui var forsanger i bandet, men fik pludselig et tilbud fra USA og tog af sted for at gøre karriere – uden at informere bandet. Mange år senere mødes de igen på den herregård, som forpagtes af Ottos mor, Rita. Det er Sui, der har samlet gruppen for at lette sit hjerte for en tung hemmelighed, hun bærer rundt på. Med sig har hun sin teenagedatter Maja, der ved samme lejlighed skal møde sin far for første gang.

Læs mere om forestillingen her

Bemærk: billetter skal bestilles via Atrium for at opnå rabat.

 

Oops, an error occurred! Code: 202405020535208e478a69