Del i dit internationale netværk: AIAS tematiske fellowships og visiting fellowships er åbne for ansøgninger.

Mon du har en forskerkollega et sted i verdenen, som har lyst til et ophold på Aarhus Universitet? Så er det nu, du skal dele opslaget om AIAS’ nye fellowships. Sammen med de interdisciplinære strategiske initiativer PIREAU og SHAPE på AU opslår AIAS 10 tematiske fellowships. Desuden er der åbent for ansøgning til AIAS Visting fellowships for forskere på sabbaticals.

Har du en forskerkollega i udlandet, som gerne vil til Aarhus Universitet? Så skal du sprede nyheden om, at AIAS har nye fellowhips i opslag. Foto: Lars Kruse

Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS) ved Aarhus Universitet har netop åbnet et opslag med fem tematiske fellowships inden for hvert af områderne ’Inequality in Health’ og 'Democracy and Digital Citizenship'. Det sker i samarbejde med 'PIREAU - Platform for Inequality Research at Aarhus University' og 'SHAPE - Research Center for Shaping Digital Citizenship.'

Et AIAS-PIREAU eller AIAS-SHAPE fellowship skal søges med et individuelt forskningsprojekt, og da den overordnede ramme er at optimere den interdisciplinære inspiration og synergi, skal de udvalgte fellows være forberedte på at blive udfordret af og samarbejde med de øvrige fellows. Derfor vil der i løbet af opholdet i Aarhus også være træning i at samarbejde på tværs af faglige discipliner.

De ti fellowships er åbne for ansøgninger fra forskere fra alle faggrene, fra hele verden og på alle akademiske karrieretrin, fra postdoc til professor-niveau. Perioden er fra 1. september 2023 til 30. juni 2024.

AIAS har desuden et åbent opslag med Visting fellowships målrettet internationale forskere på sabbaticals, som ønsker at tilbringe deres ’sabbatical’ i et inspirerende, interdisciplinært miljø hvor forskere fra alle fakulteter udfordrer perspektiver, metoder, teorier og vanlig tænkning.

AIAS opfordrer AU-forskere til at dele opslagene i deres internationale netværk.

AIAS-PIREAU Fellowships - 5 fellowships inden for 'Inequality in Health':
https://aias.au.dk/opportunities-at-aias/aias-pireau-fellowships 

AIAS-SHAPE Fellowships - 5 fellowships inden for 'Democracy and Digital Citizenship':
https://aias.au.dk/opportunities-at-aias/aias-shape-fellowships

Ansøgningsfrist for de tematiske opslag: 1. februar 2023 kl. 12:00.

AIAS Visting fellowships
https://aias.au.dk/opportunities-at-aias/aias-visiting-fellowships

Ansøgningsfrist for Visiting fellowships: løbende ansøgningsfrist og –opstart. Første deadline er 1. december 2022 kl. 12:00.


Kontakt

Helle Villekold, AIAS Programme Manager
helle@aias.au.dk
M: 30588129
Aarhus Institute of Advanced Studies, AIAS