Vis din forskning frem til Forskningens Døgn

Forskningens Døgn er din mulighed for at præsentere din forskning i øjenhøjde, og årets tema er FREMTIDENS TEKNOLOGIER. Tilmeld dig senest 2. marts 2015.

Foto: Maria Randima Sørensen, AU.
Foto: Lars Kruse, AU.
Foto: Marian Randima Sørensen, AU.

Forskningens Døgn 2015 løber af stablen fredag d. 24. april kl. 13-17 i den nye, smukke Navitas-bygning på Aarhus Havn, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C. Vi forvandler foyerområdet i Navitas og lokalerne heromkring til en vifte af spændende præsentationer af forskningen på AU, og vi håber, du vil være med til at gøre dagen til en sjov og lærerig oplevelse for almenbefolkningen i og omkring Aarhus.

Der er brug for din forskning, dine erfaringer og dine idéer!

Med temaet FREMTIDENS TEKNOLOGIER lægger vi op til en varieret præsentation af forskningsområder fra vores fire fakulteter, og utraditionelle tilgange til temaet hilses også velkommen.

Som forsker forventes du kun at deltage med dit eget faglige bidrag på selve dagen den 24. april, for eksempel i form af speedforedrag (kort oplæg på maks. 20 min.), et eksperiment, en workshop, en udstilling eller andet, der viser det fantastiske i netop din forskning.

Har du spørgsmål til den praktiske afvikling af arrangementet, er du meget velkommen til at kontakte Charlotte Boel fra Forskning og Eksterne relationer. Vi vil løbende lægge opdateringer ind på hjemmesiden au.dk/fdintern og give jer praktisk info via mail.

Tilmelding til Forskningens Døgn 2015

Hvis du er interesseret i at præsentere dit forskningsområde på Aarhus Universitet den 24. april, så send vedlagte tilmeldingsskema til Charlotte Boel på cbo@au.dk senest mandag den 2. marts 2015. HUSK at sætte en fængende overskrift på din aktivitet, og husk at beskrive dit forskningsområde, så det er forståeligt for almenbefolkningen.

Læs mere: