Nyt om Pure

Deadline for konvertering af gamle rapporter: 18. december 2024

Det er nu du skal i gang med at konvertere dine gamle rapporter! Elsevier har sat en dato for, hvornår det gamle rapportmodul forsvinder fra Pure.

Ved Pure Brugerdagen 2024 på AU fortalte Elsevier, at det gamle rapportmodul forsvinder fra Pure i juni 2025. Derfor er det vigtigt, at alle der bruger det gamle rapportmodul kommer i gang med at konvertere deres rapporter, så de kan laves i det nye rapportmodul. 

Du skal have konverteret dine rapporter senest d. 18. december. Der er risiko for, at nogle rapporter ikke kan konverteres. Det skal vi vide i god tid, før det gamle rapportmodul lukker, så vi kan nå at indrapportere det til Elsevier. Det nye rapportmodul accepterer ikke XML-filer, så hvis du arbejder med filer, skal de konverteres til JSON. Konvertering af rapporter og filer sker helt praktisk ved, at du laver rapporten på ny i det nye rapportmodul - og gemmer.

Hvis du ikke føler dig helt skarp i det nye rapportmodul, står vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive til supporten med rapportproblemer. Hvis det er relevant, tager vi også meget gerne et møde med dig.

Vi afholder også undervisning i det nye rapportmodul d. 30/10. Du kan tilmelde dig, ved at skrive til Jeppe Dalsgaard Bæk jdab@kb.dk. Tilmelding sker senest d. 29/10.