AU Pure support

Henvendelser omkring de nye hjemmesider

De personlige hjemmesider er nu i gang med at blive implementeret. Vi oplever desværre en del udfald på visninger af flere typer indhold, som kan være forskellig, alt efter om du er på de personlige hjemmesider eller på Pure profilen. Derudover kan der også være udsving mellem den engelske og danske udgave af de personlige hjemmesider. Når du henvender dig til supporten med et problem, bedes du derfor beskrive både hvilken af de to nye sider, du opdager fejlen på, og om det er en dansk eller engelsk side. Send gerne links og screenshots. Før du kontakter os, kan du tjekke Kendte problemer i Pure.

Vi hjælper blandt andet med

  • Brugeradgang til Pure
  • Import/eksport af publikationer fra Pure-systemer ved andre universiteter
  • Udtræk af Pure-data
  • Opsætning af synkronisering til ORCID
  • Tilpasning af personlig AU hjemmeside

Skriv til pure@au.dk hvis du har spørgsmål, der vedrører Pure. Du får efterfølgende en email som bekræfter, at sagen er oprettet i vores sagsbehandlingssystem.

NB! På grund af spam-filter, kan vi ikke modtage mails fra andre domæner end .dk. Har du ikke adgang til en .dk mail, skal du skrive direkte til et medlem af AU Pure support teamet.

Er du studerende?

Har du spørgsmål vedrørende f.eks. dit speciale / studenterprojekt i Pure, skal du kontakte dit fakultets studieservice.

Lokal kontaktperson

Alt efter hvor du er ansat, kan der lokalt være en eller flere kontaktpersoner, som kan svare på spørgsmål vedrørende Pure.

Spørg din institutledelse om der lokalt er udpeget en person, der kan hjælpe med Pure.

Har du ikke adgang til en lokal kontaktperson, eller kan din lokale kontaktperson ikke kan svare på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til AU Pure Supporten på pure@au.dk.

AU Pure Support Team