Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Foto: AU Foto

20.06.2017 | Aarhus BSS

Sommerhilsen fra dekanen

Kære medarbejdere Nu er det sommer, og vi kan snart se frem til en velfortjent ferie uden for fakultetets mure. Inden da vil jeg gerne sige tak for et godt forårssemester og fortælle lidt om noget af det, som vi i fakultetsledelsen har beskæftiget os med i løbet af foråret. I april gik vi i gang med at kigge på fakultetets samlede…

Næsten en tredjedel af de adspurgte kender navnet Aarhus BSS.

20.06.2017 | Aarhus BSS

Aarhus BSS’ image under lup

Aarhus BSS har for første gang siden navneskiftet i 2015 gennemført en større kendskabs- og imageanalyse blandt fire udvalgte målgrupper. Analysen viser, at det nye navn er ved at cementere sig, men at der fortsat skal arbejdes målrettet på at udbrede kendskabet til Aarhus BSS.

300 deltagere var mødt op til erhvervskonferencen d. 2 juni. Foto: AU Foto.

19.06.2017 | Aarhus BSS

Erhvervskonference med fokus på tværfaglighed

Fredag d. 2. juni løb Aarhus BSS’ første erhvervskonference af stablen for 300 alumner, samarbejdspartnere og medarbejdere. Emnet var ledelse i den nye verden, og på programmet var både forskere fra hele Aarhus BSS og erhvervsledere. Konferencen satte dermed fokus på både fakultetets tværfaglighed og på samspillet mellem teori og praksis.

AU Evacuate sender varsler ud i kritiske situationer via mobil og email.

19.06.2017 | Aarhus BSS

Aarhus BSS lancerer ny evakueringsapp

Aarhus BSS har netop lanceret evakueringsappen AU Evacuate, som sender varsler ud i kritiske situationer via mobil og email. Appen er lige nu i testfasen og dækker i første omgang kun Campus Fuglesangs Allé. Alle medarbejdere, studerende og gæster med deres gang på Fuglesangs Allé opfordres derfor til at downloade appen.

Vinderne af Copa BSS blev Lasse Nielsen, Jakob Tolstrup, Kristian Jensen, Henrik Seeberg og Andreas Albertsen fra IFSK Killers.

19.05.2017 | Medarbejdere, Aarhus BSS

IFSK Killers vinder den første Copa BSS

Den uforlignelige Jugo Politico tog endnu engang sidste og afgørende stik, da Fodboldfabrikken lagde lokaler til den første Copa BSS, arrangeret af Personaleforeningen for Aarhus BSS.

Forelæsninger bør have fokus på de studerendes refleksion. Foto: AU Foto

08.05.2017 | Aarhus BSS

Gentænk din forelæsning

Der har været store skrupler om forelæsningen også er en fremtidig uddannelsesform. Men hvis vi bruger aktiverende elementer i forelæsningen, så har den stadig en fremtid for sig, fordi den både fungerer godt ift. at give overblik, og fordi de aktiverende elementer også kan mane til refleksion. Sådan sagde prodekan Per Andersen i sin velkomst på…

Mentorforløbet byder på tæt dialog og sparring. Foto: AU Foto

08.05.2017 | Aarhus BSS

Bliv mentor for en studerende

Mentor100-programmet giver hvert år 100 kandidatstuderende på tværs af Aarhus BSS mulighed for intensiv personlig sparring på tærsklen til deres karriere. Programmet kan i år fejre 10 års jubilæum og henvender sig til alle studieretninger på Aarhus BSS ligesom alle ansatte alumner fra Aarhus BSS kan melde sig som mentor.

Beslutningen er et godt eksempel på at dialog skaber resultater. Foto: AU Foto

08.05.2017 | Aarhus BSS

En uddannelse vender hjem

Det giver rigtig god mening at lytte til behovet hos aftagere og det lokale erhvervsliv – særligt når man tilrettelægger uddannelser. På BTECH har en tæt dialog med lokale samarbejdspartnere netop ført til, at HD-uddannelsen i Finansiel Rådgivning vender tilbage til instituttet fra næste semester.

Det skal være nemmere at søge eksterne bevillinger på Aarhus BSS. Foto: AU Foto

08.05.2017 | Aarhus BSS

Øget fokus på eksterne bevillinger

Der skal fremover sikres mere faglig og administrativ støtte til hjemtagning af eksterne forskningsbevillinger på Aarhus BSS. Derfor har fakultetsledelsen netop nedsat et udvalg bestående af VIP’er fra hele fakultetet, og dekan Thomas Pallesen og prodekan Per Baltzer Overgaard vil i den kommende tid besøge institutterne for at drøfte muligheder og…

Jim Hagemann Snabe (t.h.) blev den 31. januar valgt som ny formand for bestyrelsen i Siemens-koncernen. Han afløste Dr. Gerhard Cromme (t.v.). (Foto: www.siemens.com/press).

22.03.2017 | Aarhus BSS

Top-job til BSS-alumner

I løbet af de første blot seks uger af 2017 har hele tre Aarhus BSS-alumner præget avisforsiderne ved at indtage topposter i store internationale koncerner.

Viser resultater 1 til 10 ud af 544

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308327 / i40