Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

Dekan Thomas Pallesen byder velkommen til årets erhvervskonference. Foto: AU Foto

13.12.2018 | Aarhus BSS

Aarhus BSS slår dørene op

Aarhus BSS skal være i tæt dialog med det omkringliggende samfund og styrke samspillet mellem teori og praksis, lyder det i fakultetets strategi. Derfor satser fakultetet i stigende grad på arrangementer, hvor erhvervsliv og alumner inviteres indenfor.

Foto: Colourbox

07.12.2018 | Aarhus BSS

Tilfredshedsundersøgelse om IT-understøttelsen på AU

Rambøll foretager i øjeblikket en undersøgelse på vegne af AU IT, som ønsker at få en fornemmelse af studerendes og medarbejderes tilfredshed med IT-understøttelsen på universitetet.

Foto: Colourbox

30.11.2018 | Aarhus BSS

Deltag i AU's julekalender for medarbejdere

På alle hverdage fra den 3. - 21. december vil der blive stillet et spørgsmål om året, der gik på AU. Alle kan deltage og har mulighed for at vinde en kasse med Tænkepauser.

28.11.2018 | Aarhus BSS

Husk at registrere dine publikationer i Pure

2018 nærmer sig sin afslutning, og du skal derfor være opmærksom på deadlines og praktisk information omkring indberetning af universitetets publikationer i Pure.

Foto: AU Foto

12.11.2018 | Aarhus BSS

BAMMC og MACC-uddannelser skal ikke længere udbydes

Aarhus Universitet har netop modtaget en tilbagemelding fra Uddannelses- og Forskningsministeriet, der betyder, at BAMMC/MACC-uddannelserne ikke længere skal udbydes. Alle indskrevne studerende får dog mulighed for at afslutte den uddannelse, de er indskrevet på.

Viser resultater 1 til 5 ud af 612

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

tir 29 jan
19:30-23:30 | Train
Svensk country i verdensklasse (udsolgt)
Personaleforeningen har skaffet et mindre antal billetter til den ellers udsolgte koncert med First Aid Kit på Train den 29. januar 2019.