Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Foto: Ida Jensen/AU

19.02.2019 | Aarhus BSS

Skab synlighed om din forskning - vær med til Forskningens Døgn

Aarhus Universitet inviterer i år til Forskningens Døgn i og omkring Stakladen onsdag den 24. april fra kl. 14-18 under overskriften ’Fascinerende forskning’. Vil du være med? Så tilmeld dig nu og grib muligheden for at præsentere din forskning for et bredt publikum.

Foto: Colourbox

04.02.2019 | Aarhus BSS

Aarhus BSS sætter kurs mod grønnere tider

Udskiftning af tage og vinduer, nye miljøvenlige køretøjer og på sigt et bedre affaldssorteringssystem, hvor vi som medarbejdere sorterer vores affald, som vi gør derhjemme. Det er blot nogle af de tiltag, som skal gøre Aarhus BSS til et grønnere sted at være, fortæller teknisk chef Peter Bachmann Vestergaard.

Prodekan Per Baltzer Overgaard glæder sig til samarbejdet med det nye forskningsudvalg. Foto: Aarhus BSS Kommunikation

Nyt forskningsudvalg på Aarhus BSS

Aarhus BSS har netop nedsat et nyt tværgående forskningsudvalg, som skal rådgive dekanatet og fakultetsledelsen i centrale forskningsspørgsmål. Udvalget skal også bruges til at udveksle erfaringer på tværs af fakultetet, fortæller prodekan for forskning Per Baltzer Overgaard.

Klovn og Is er et af personaleforeningens årlige arrangementer for hele familien. Foto: Sinne Brandt Jakobsen

Aarhus BSS Personaleforening – kom og vær med

Koncerter, vinsmagning og juletræsfest… det er bare nogle af de arrangementer, som hvert år finder sted i Aarhus BSS Personaleforening. Og som du som medarbejder har mulighed for at deltage i sammen med dine kolleger. Du kan også blive en del af bestyrelsen eller foreslå og planlægge arrangementer. Det gjorde institutsekretær Mette Tønder fra…

Foto: Sinne B. Jakobsen

Mød din kollega: Michael Schrøder

I bygning 1443 på 3. sal ligger Michael Schrøders kontor. Han har været pressekonsulent i Aarhus BSS’ kommunikationsafdeling siden 2016. I portrættet her tager vi os blandt andet en snak om drengedrømme og det at samarbejde med forskere, der brænder for deres fag.

Viser resultater 1 til 5 ud af 622

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

ons 20 feb
16:30-19:30 | Steno Museet
En aften på Steno Museet
Den første danske astronaut, livet i rummet og rumkapslen
ons 06 mar
16:00-18:00 | Lokale 340, bygning 1443, Tåsingegade 3
Kage, kaffe og generalforsamling
Til dette års generalforsamling inviterer personaleforeningen samtidig til gratis kagesmagning.
fre 08 mar
10:00-17:00 | The Aula, Nordre Ringgade 4, Aarhus
Conference: How do we improve gender balance amongst researchers at AU?
The committee for research and external cooperation at Aarhus University invites leaders at all levels, scientific personnel, HR management, advisors and students to a one-day conference to discuss the key question: How do we improve gender balance amongst researchers at AU?
tor 13 jun
15:00-17:30 | Andegården, Fuglesangs Allé 4
Klovn og Is
Sæt et stort kryds i kalenderen torsdag d. 13. juni kl. 15 - 17.30, hvor det traditionelle Klovn og Is-arrangement finder sted for ansatte ved Aarhus BSS og deres familier. Arrangementet afholdes i den hyggelige Andegård på Fuglesangs Allé, og Honningbanden kommer igen og optræder. Vi håber som altid på godt vejr, sjov og ballade og masser af IS:-)