Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

På MGMT stiger mængden af publikationer i top journals allerede. Foto: AU Foto.

04.09.2017 | Aarhus BSS

Nye initiativer skaber stærkere udgivelser og øgede eksterne midler på Institut for Virksomhedsledelse

På Institut for Virksomhedsledelse har man startet en række tiltag, som skal sikre flere artikler i de bedste tidsskrifter og flere eksterne forskningsmidler.

René Rohrbeck er fakultetets nye Associate Dean for Corporate Relations. Foto: AU Foto.

03.09.2017 | Aarhus BSS

Ny Associate Dean skal styrke samspillet mellem forskning og erhvervsliv

Aarhus BSS sætter nu målrettet ind på at styrke samspillet mellem fakultetets forskning og erhvervslivet. Derfor har fakultetsledelsen netop udnævnt den første Associate Dean for Corporate Relations. Valget faldt på professor René Rohrbeck fra Institut for Virksomhedsledelse.

CMS forløbet giver de studerende mulighed for at reflektere over deres fremtidige karriere. Foto: Jesper Rais.

Karriereafklaring på skemaet

Et nyt projekt på cand.merc.-uddannelsen sætter Career Management Skills på skemaet. Målet er at gøre de studerende mere afklarede omkring deres kompetencer og karrieremål – og dermed klæde dem bedre på til deres fremtidige karriere. Projektet har netop modtaget kr. 230.000 i strategiske midler fra AU.

Efteråret byder på hele to akkrediteringsbesøg. Grafik: Didde Trolle, Aarhus BSS Kommunikation

To akkrediteringsbesøg i efteråret

Efteråret 2017 byder på hele to akkrediteringsbesøg på Aarhus BSS. Den 19.-21. september får fakultetet besøg af EFMD-panelet, som tildeler EQUIS-akkrediteringen, og den 11. og 12. oktober er det AMBA-panelets tur.

Her ses et af de nye studieområder i Nordøstre Hjørne.

Nye adresser på Aarhus BSS

Den store flytterokade på Aarhus BSS nærmer sig nu sin afslutning. Institut for Virksomhedsledelse og Institut for Økonomi er nu samlet på Fuglesangs Allé, og flere af fakultetets studie- og undervisningsområder har fået et løft. Her får du et overblik over de nye adresser:

Niels Haldrup konstitueres som institutleder på Institut for Økonomi. Foto: AU Foto.

24.08.2017 | Aarhus BSS

Niels Haldrup konstitueres som institutleder

Professor Niels Haldrup er ny konstitueret institutleder på Institut for Økonomi på Aarhus BSS. Han overtager stillingen pr. 1. september.

Foto: Morten Rømer Holm, Aarhus BSS Kommunikation

31.07.2017 | Uddannelse, Aarhus BSS

2607 nye studerende til Aarhus BSS

Ansøgnings- og optagelsestallene for Aarhus BSS varierer en del på tværs af institutter og uddannelser. Men overordnet ser det fornuftigt ud, mener prodekan for uddannelse Per Andersen.

Foto: AU Foto

20.06.2017 | Aarhus BSS

Sommerhilsen fra dekanen

Kære medarbejdere Nu er det sommer, og vi kan snart se frem til en velfortjent ferie uden for fakultetets mure. Inden da vil jeg gerne sige tak for et godt forårssemester og fortælle lidt om noget af det, som vi i fakultetsledelsen har beskæftiget os med i løbet af foråret. I april gik vi i gang med at kigge på fakultetets samlede…

Næsten en tredjedel af de adspurgte kender navnet Aarhus BSS.

20.06.2017 | Aarhus BSS

Aarhus BSS’ image under lup

Aarhus BSS har for første gang siden navneskiftet i 2015 gennemført en større kendskabs- og imageanalyse blandt fire udvalgte målgrupper. Analysen viser, at det nye navn er ved at cementere sig, men at der fortsat skal arbejdes målrettet på at udbrede kendskabet til Aarhus BSS.

300 deltagere var mødt op til erhvervskonferencen d. 2 juni. Foto: AU Foto.

19.06.2017 | Aarhus BSS

Erhvervskonference med fokus på tværfaglighed

Fredag d. 2. juni løb Aarhus BSS’ første erhvervskonference af stablen for 300 alumner, samarbejdspartnere og medarbejdere. Emnet var ledelse i den nye verden, og på programmet var både forskere fra hele Aarhus BSS og erhvervsledere. Konferencen satte dermed fokus på både fakultetets tværfaglighed og på samspillet mellem teori og praksis.

Viser resultater 1 til 10 ud af 551

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste