Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

AU Evacuate sender varsler ud i kritiske situationer via mobil og email.

19.06.2017 | Aarhus BSS

Aarhus BSS lancerer ny evakueringsapp

Aarhus BSS har netop lanceret evakueringsappen AU Evacuate, som sender varsler ud i kritiske situationer via mobil og email. Appen er lige nu i testfasen og dækker i første omgang kun Campus Fuglesangs Allé. Alle medarbejdere, studerende og gæster med deres gang på Fuglesangs Allé opfordres derfor til at downloade appen.

Vinderne af Copa BSS blev Lasse Nielsen, Jakob Tolstrup, Kristian Jensen, Henrik Seeberg og Andreas Albertsen fra IFSK Killers.

19.05.2017 | Medarbejdere, Aarhus BSS

IFSK Killers vinder den første Copa BSS

Den uforlignelige Jugo Politico tog endnu engang sidste og afgørende stik, da Fodboldfabrikken lagde lokaler til den første Copa BSS, arrangeret af Personaleforeningen for Aarhus BSS.

Forelæsninger bør have fokus på de studerendes refleksion. Foto: AU Foto

08.05.2017 | Aarhus BSS

Gentænk din forelæsning

Der har været store skrupler om forelæsningen også er en fremtidig uddannelsesform. Men hvis vi bruger aktiverende elementer i forelæsningen, så har den stadig en fremtid for sig, fordi den både fungerer godt ift. at give overblik, og fordi de aktiverende elementer også kan mane til refleksion. Sådan sagde prodekan Per Andersen i sin velkomst på…

Mentorforløbet byder på tæt dialog og sparring. Foto: AU Foto

08.05.2017 | Aarhus BSS

Bliv mentor for en studerende

Mentor100-programmet giver hvert år 100 kandidatstuderende på tværs af Aarhus BSS mulighed for intensiv personlig sparring på tærsklen til deres karriere. Programmet kan i år fejre 10 års jubilæum og henvender sig til alle studieretninger på Aarhus BSS ligesom alle ansatte alumner fra Aarhus BSS kan melde sig som mentor.

Beslutningen er et godt eksempel på at dialog skaber resultater. Foto: AU Foto

08.05.2017 | Aarhus BSS

En uddannelse vender hjem

Det giver rigtig god mening at lytte til behovet hos aftagere og det lokale erhvervsliv – særligt når man tilrettelægger uddannelser. På BTECH har en tæt dialog med lokale samarbejdspartnere netop ført til, at HD-uddannelsen i Finansiel Rådgivning vender tilbage til instituttet fra næste semester.

Det skal være nemmere at søge eksterne bevillinger på Aarhus BSS. Foto: AU Foto

08.05.2017 | Aarhus BSS

Øget fokus på eksterne bevillinger

Der skal fremover sikres mere faglig og administrativ støtte til hjemtagning af eksterne forskningsbevillinger på Aarhus BSS. Derfor har fakultetsledelsen netop nedsat et udvalg bestående af VIP’er fra hele fakultetet, og dekan Thomas Pallesen og prodekan Per Baltzer Overgaard vil i den kommende tid besøge institutterne for at drøfte muligheder og…

Jim Hagemann Snabe (t.h.) blev den 31. januar valgt som ny formand for bestyrelsen i Siemens-koncernen. Han afløste Dr. Gerhard Cromme (t.v.). (Foto: www.siemens.com/press).

22.03.2017 | Aarhus BSS

Top-job til BSS-alumner

I løbet af de første blot seks uger af 2017 har hele tre Aarhus BSS-alumner præget avisforsiderne ved at indtage topposter i store internationale koncerner.

Digitale værktøjer er med til at styrke kvaliteten af undervisningen. Foto: AU Foto

22.03.2017 | Aarhus BSS

EDU-IT skal være nemt og give fagligt mening

På Juridisk Institut har man netop afsluttet et større projekt, hvor man har tænkt EDU-IT ind på en hel BA-uddannelse. En givende, men udfordrende proces, som har givet stof til eftertanke – også hos prodekan for uddannelse Per Andersen. Blandt andet skal der fremover sikres øget teknisk support til underviserne, ligesom EDU-IT kun skal bruges,…

Foto: Colourbox

21.03.2017 | Aarhus BSS

Ny spouseordning skal tiltrække udenlandske forskere

Det er ikke altid nemt at tiltrække udenlandske forskere til Aarhus BSS og endnu sværere at fastholde dem – specielt, hvis forskerens ægtefælle ikke trives i Aarhus. Derfor har Aarhus Universitet nu indgået en aftale med Business Region Aarhus, som skal få forskerens ægtefælle ind på arbejdsmarkedet.

Ligesom sidste år er der lagt op til en hyggelig og uformel aften i Universitetsparken. Foto: Colourbox

21.03.2017 | Aarhus BSS

Sommerfest på Aarhus BSS

Sæt kryds i kalenderen fredag den 18. august 2017, hvor Aarhus BSS endnu engang blænder op for årets sommerfest i Universitetsparken. Ligesom sidste år er der lagt op til en uformel havefest med god stemning og live-musik.

Viser resultater 11 til 20 ud af 551

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308327 / i40