Jubilæum

25- 40- eller 50-års jubilæum

I forbindelse med en medarbejders 25-, 40- eller 50-års jubilæum i statens tjeneste ydes der både gratiale og en dags ekstraordinær frihed. Jubilæumsancienniteten regnes fra den første ansættelse i den danske stat. HR beregner jubilæumsancienniteten og informerer medarbejderen og dennes nærmeste leder om jubilæumstidspunktet.

Ved jubilæum modtager medarbejderen jubilæumsgratiale, jubilæumsdiplom og en jubilæumsgave fra Aarhus Universitet.

Hvis medarbejderen ønsker det, markeres jubilæet af Aarhus Universitet ved en festlighed med diplom- og gaveoverrækkelse. Datoen og rammerne for festligholdelsen aftales med nærmeste leder.


Jubilæumsgaver

Medarbejderen kan vælge mellem 2 forskellige jubilæumsgaver og vil pr. e-mail modtage et personligt link og en kode til universitetets gaveshop. Koden skal aktiveres inden for 10 dage fra modtagelse af e-mailen. Gaven sendes efterfølgende til medarbejderens institutsekretariat, der sørger for overrækkelse af gaven.
Vi har også en del af vores tidligere gaver, som du kan vælge - så længe lager haves. Du kan se udvalget af de resterende tidligere gaver på gaveshoppen.

Georg Jensen Bloom skål

Udsprungne japanske kirsebærblomster er den tydelige inspiration bag skålen Bloom, hvis svungne form er topmålet af florlet elegance. Den spejlblanke overflade taler for sig selv og inviterer dig til at give den dit helt eget præg ved at fylde den med fx frisk frugt, brød eller blomster.

Georg Jensens Bloom-kollektion er designet af danskfødte Helle Damkjær og står som en kærlig hyldest til minimalistisk skønhed. De organiske former sætter nye standarder for, hvordan form og funktion kan forenes.

Skålen Bloom er mesterligt udført i glaspoleret rustfrit stål.

H: 112 mm. B: 140 mm. L: 220 mm.

Ginpakke

Naud Gin har en dejlig duft af lime, grapefrugt og blomster, der er frisk hentet fra haven.
Smagen er livlig og stærk, båret af citrusfrugter, menthol og krydderier (kanel, kub, kardemomme) - og ender på en frisk og vedholdende måde.
Alkohol indhold: 44%

Ginpakken indeholder:
1 flaske Naud Gin 70 Cl 56011
3 tonic:
75012 Indian Hibiscus
75010 Tonic
75013 Ginger Ale
Målebæger mat stål 2/4 cl H7, 1cm
Longdrink-ske snoet, mat stål L25, 4 cm
4 stk. Birmioli Gin glas