AMOS

Beskrivelse

SPSS AMOS giver dig muligheden for nemt at udføre strukturelle ligningsmodeller (SEM). Ved hjælp af SEM, kan du hurtigt oprette modeller til at afprøve hypoteser og bekræfte forholdet mellem observerede og latente variabler. En god mulighed for at få mere indsigt end bare en traditionel regression.


Tilgængelighed

Tilgængelighed

Som ansat kan AMOS benyttes på følgende måder:

Licens:

Der tilbydes en licens til ansatte i dette program, hvilket kan bestilles her:


Licens

Som nævnt ovenfor kan licensen bestilles her:

Hvis programmet ikke er på listen afkrydses den nederste kasse, hvorefter programmet der ønskes, skrives i kommentarfeltet. Derefter sendes der en bestilling til IT-afdelingen der herefter vil behandle denne så hurtigt som muligt. Det anbefales at en bestilling altid afklares med en overordnet inden der bestilles. Licensen koster 0 kr. og udløber den 31/8, uanset købsdato. 


Installation

Programmet installeres som udgangspunkt igennem SCCM, hvis dette er muligt. Hvis dette ikke er muligt grundet computerens oprindelse installeres det manuelt, hvilket gøres af Servicedesken på den pågældende lokation der vil tage kontakt når licensen er klar og programmet kan installeres.


Guides

Officiel guide:

Installations guide

 


Kurser

Analysegruppen afholder i øjeblikket ikke kurser i dette program, men der kan ved forespørgsel arrangeres et kursus. Dette gøres ved at kontakte analytics@au.dk med kursets ønskede indhold og varighed, hvorefter der findes frem til en eventuel kursusudformning der stemmer overens med de opsatte ønsker.