OxMetrics

Beskrivelse

OxMetrics er et økonometrisk værktøj som bruges til økonometri og statistik fag, og er i familie med andre værktøjer og kan bruges til tidsserier, forecasting, model udvælgelser og for statistiske analyser af cross- sectional data og panel data.


Tilgængelighed

Brugerlokaler:

2622(C)-C0

Licens:

Der tilbydes en licens til ansatte i dette program, hvilket kan bestilles fra denne side:

  • PC-software

Licens

Som nævnt ovenfor kan licensen bestilles fra følgende side:

  • PC-software

Hvis programmet ikke er på listen afkrydses den nederste kasse, hvorefter programmet der ønskes, skrives i kommentarfeltet. Derefter sendes der en bestilling til IT-afdelingen der herefter vil behandle denne så hurtigt som muligt. Det anbefales at en bestilling altid afklares med en overordnet inden der bestilles.


Installation

Programmet installeres som udgangspunkt igennem CAPA, hvis dette er muligt. Hvis dette ikke er muligt grundet computerens oprindelse installeres det manuelt, hvilket gøres af Servicedesken på den pågældende lokation der vil tage kontakt når licensen er klar og programmet kan installeres.


Guides

Den følgende referencedatabase er ikke en officiel guide, men skulle givet et godt indblik i brugen af OxMetrics.


Kurser

Analysegruppen afholder i øjeblikket ikke kurser i dette program, men der kan ved forespørgsel arrangeres et kursus. Dette gøres ved at kontakte analytics@au.dk med kursets ønskede indhold og varighed, hvorefter der findes frem til en eventuel kursusudformning der stemmer overens med de opsatte ønsker.