Photoshop

Beskrivelse

Photoshop CS5 er det perfekte billedbehandlingsværktøj, uanset  om du arbejder med grafik til tryk eller hjemmesider.

Arbejd med kraftfulde fotografiværktøjer og banabrydende funktioner til suverænt billedvalg, billedretouchering og realistisk maling. Opnå perfekte markeringer med få klik, vælg let og enkelt avancerede billedelementer, som f.eks. hår, eliminer baggrundsfarve omkring markeringskanter, varier automatisk kanter og gør masker perfekte med Photoshops forbedringsværktøjer.

 

 

Guides

Hvad er Photoshop CS5?

Lær om tre komponenter i et komplet billedredigerings arbejdsgang. Brug Photoshop CS5, den dedikerede billedredigerings applikation til at redigere, forbedre og manipulere billeder sammen med Adobe Bridge CS5 og Adobe Camera Raw.

Brug af Markerings and Lasso værktøjet

Lav rektangulære og ekliptiske selektioner med markeringsværktøjer eller frit format selektioner med Lasso værtøjet. Begræns, tilføj eller fratræk fra formatet og flyt selektioner. Brug modifikationstaster til at ændre værktøjets opførsel.


Kursusmateriale

Introduktion til Photoshop CS5

Kursisten får i dette  kursus et grundlæggende kendskab til programmets brugergrænseflade herunder, menuer og paletter. Der lægges primært vægt på Photoshops basale værktøjer indenfor billedredigering.

Denne pakke består af et opgavesæt, samt en zip-fil med de billeder der arbejdes med i opgaverne. Denne guide kan bruges både på PC og MAC.