Arbejdsgrupper i Arts’ uddannelseseftersyn

Som led i uddannelseseftersynet i foråret 2015 har uddannelsesudvalget på Arts nedsat seks arbejdsgrupper, som skal efterse fakultetets udbud af tilvalgsfag samt muligheder for at forenkle studieadministrative procedurer.

Som opfølgning på Sandbjergseminaret den 3.-4. marts 2015 besluttede fakultetsledelsen på Arts at der skal kigges nærmere på udbuddet af tilvalgsfag og muligheden for at gøre administrationen af Arts’ studier mere enkel – blandt andet ved at reducere antallet af studieordninger og prøveformer.

Sidefag og øvrige tilvalg

Arbejdet med tilvalgene opdeles i hhv. sidefag og øvrige tilvalg. For begge dele har uddannelsesudvalget på Arts (UUA) nedsat en arbejdsgruppe, som skal udarbejde en status på det foreløbige arbejde til kommende seminar i uddannelseseftersynet den 18.-19. maj 2015. Den endelige indstilling skal blandt andet indeholde principper for, hvilke sidefag fakultetet fremover bør udbyde som en del af sine bachelor- og kandidatuddannelser.

Mere enkel administration

Derudover nedsætter UUA fire arbejdsgrupper med medlemmer af udvalget og relevante øvrige medarbejdere, som skal se på muligheder for optimering på en række studieadministrative områder; studieordninger, prøveformer, specialer og lokaleudnyttelse. Disse arbejdsgrupper forventes ligeledes at udarbejde en indstilling til fakultetsledelsen.

De 6 arbejdsgrupper:

  1. Tilvalg (formand Ken Henriksen, IÆK)
  2. Sidefag (formand Lene Kühle, IKS)
  3. Lokaler (formand endnu ikke udpeget)
  4. Prøveformer (formand Tina Keiding, CUDiM)
  5. Specialer (igangsættes til august, afventer AU-beslutning)
  6. Studieordninger (formand endnu ikke udpeget)

 

Følg med i Arts uddannelseseftersyn på temasiden