Arts samler fagmiljøer i Nobelparken

En større rokade på AU giver plads til at samle CUDiM og DPU, Trøjborg i Nobelparken. Ved samme lejlighed flytter Oplevelsesøkonomi fra Finlandsgade til Nobel.

Foto: Jesper Rais; AU-foto

Arts indgår i en større rokade, som sættes i gang ved overtagelse af VIA’s bygning på Trøjborgvej (Lille Barnow). Det giver mulighed for at samle flere af Arts’ fagmiljøer i Nobelparken og opsige mindre lejemål andre steder i området.

CUDiM og DPU flytter sammen

CUDiM og DPU’s afdeling på Trøjborg flytter sammen i Nobelparken. En undersøgelse i foråret 2015 viste, at begge fagområder  ønsker at  komme tætter på hinanden både fysisk og samarbejdsmæssigt. Det bliver muligt, når BSS’ Institut for Erhvervskommunikation (BCOM) flytter over krydset til randbebyggelsen i universitetsparkens nordøstlige hjørne. Ved samme lejlighed bliver der også plads til, at Oplevelsesøkonomi kan flytte fra Finlandsgade til Nobel.

Brugerne inddrages

Tidsplanen ligger endnu ikke fast. I efteråret indleder Bygningsservice en proces, hvor brugerne tages med på råd i forhold til placering og indretning af lokalerne til kontor- og læringsmiljøer.