Karrierecenter på plads med hjælp til studerende og undervisere

AU Career, Arts er rykket ind i Nobelparken, hvor alle Arts-studerende kan få karriererådgivning og trække på kontakter i erhvervslivet. Som underviser kan du også drage nytte af det nye karrierecenter.

Det nye karrierecenter i Nobel er allerede kommet så meget på plads, at der er vejledning at hente om praktikpladser og karriererådgivning, samt flere job-forberende arrangementer på bedding om det gode CV, og om hvordan man skriver ansøgninger.

Karrierecentret er imidlertid ikke kun for studerende, men søger også at samarbejde med medarbejdere. Som underviser kan du fx drage nytte af centrets mange erhvervskontakter til at finde gæsteforelæsere til din undervisning:

”Det er oplagt at trække på os, hvis man som underviser for eksempel vil bruge en gæsteforlæser fra en specifik branche eller bruge en erhvervscase som et led i undervisningen. Vi har et stort erhvervsnetværk, og vi vil meget gerne hjælpe og tænkes ind i undervisningen,” siger karrierekonsulent på centret Anne Louise Møller.

En anden oplagt samarbejdsmulighed er jobforberedende arrangementer på institutterne, hvor blandt tidligere studerende kan hjælpe med at kaste lys over overgangen til det første job.

Flere ambitiøse samarbejder kører

På plads er karrierecenteret også med flere samarbejdsprojekter med erhvervspartnere og faglige organisationer som Magistrenes A-kasse og Dansk Magisterforening. Og på de interne linjer er Nobelkontoret et fysisk samarbejde med BSS’ karriererådgivning til studerende på Institut for Erhvervskommunikation.

Et resultat af denne alliance er et nyt ambitiøst partnerskab med Akademikernes A-kasse, som fremover vil tilbyde karrierevejledning og kurser til de studerende i karrierecentret.

Hvor og hvornår?

Kontoret ligger på 1. sal i bygning 1484

Kontoret er åbent alle dage fra 9-15.