Studieledere på IKS og IÆK forlænget

Liselotte Malmgart og Ken Henriksen skal fortsætte som studieledere frem til 2018.

Liselotte Malmgart
Ken Henriksen

Dekanen har accepteret indstillingerne fra studienævnene på Institut for Kultur og Samfund og Institut for Æstetik og Kommunikation af, at henholdsvis Liselotte Malmgart og Ken Henriksen genudpeges som studieleder.

 

På Institut for Kultur og Samfund er Liselotte Malmgart udpeget som studieleder i perioden 1.2.2015 til 31.1.2018. Hun ser frem til tre år mere som studieleder:

 

”Det har været spændende de sidste tre år at lære instituttets mange uddannelser og en stor del af underviserne at kende. Derfor har jeg lyst til at fortsætte en periode endnu som studieleder på IKS, selvom jeg lidt savner selv at undervise. Jeg håber på at bidrage til, at vi i fællesskab kan løse de mange opgaver på uddannelsesområdet. De er jo ikke blevet færre med det politiske fokus på universiteterne i form af dimensioneringen og fremdriftsreformen. Jeg håber nu også, at vi kan få overskud til at tale om udvikling af uddannelser, og hvordan vi skaber det bedste studiemiljø sammen med de studerende,” siger Liselotte Malmgart.

 

På Institut for Æstetik og Kommunikation er Ken Henriksen udpeget som studieleder i perioden 1.2.2015 til 31.1.2018. Han ser også spændende opgaver i fremtiden:

 

”De sidste tre år har jo været begivenhedsrige og stået i forandringernes tegn, og selvom der har været mange udfordringer, også nogle som jeg gerne ville have været foruden, er jeg taknemmelig for at have lært instituttets mange uddannelser og uddannelsesmiljøer at kende. Jeg synes faktisk , at alle instituttets fagligheder er både spændende og nødvendige, og jeg håber på, at jeg som studieleder vil kunne bidrage til at sikre udannelserne de bedst mulige eksistens- og udviklingsbetingelser i de kommende år. Det politiske fokus på uddannelsesområdet, herunder ikke mindst fremdriftsreformen og den kommende dimensionering, vil unægteligt ændre vilkårene for dette arbejde. Instituttet og dets mange fagmiljøer er heldigvis godt rustet til at møde udfordringerne, så jeg ser frem til det kommende samarbejde med kolleger og studerende. ”siger Ken Henriksen.

 

På Institut for Uddannelse og Pædagogik er Eva Silberschmidt Viala fortsat studieleder frem til januar 2016.