Brugergrupper på instittuterne udpeget

I forbindelse med flytningen af de faglige miljøer har institutlederne nu udpeget medarbejdere til de brugergrupper, der skal planlægge indretningen af de nye faglige miljøer

Fordeling af kontorerne, farven på væggen, indretningen af frokoststuen - når de enkelte fagmiljøer skal flytte, bliver det de nyudpegede brugergruppers opgave sammen med flyttesekretariatet at koordinere det enkelte fagmiljøs indflytning og komme med forslag til den mest hensigtsmæssige indretning af lokaler og fællesområder. Brugergruppen har mulighed for at hente råd og vejleding hos en indretningsarkitekt.

Medarbejdere og studerende

Flytningerne drejer sig primært om fordeling af medarbejdernes kontorer og indretning af frokoststuer og møderum. Men udover VIP’er og TAP’er sidder der også studerende med i brugergrupperne, så de studerendes holdninger til disponeringen og indretningen af husenes fællesarealer kan blive hørt.

Udover medarbejdernes brugergrupper er der tilsvarende målrettede arbejdsgrupper i forbindelse med flytningen af studiecentret, biblioteksmaterialet, fredagsbarerne samt en studiemiljøarbejdsgruppe, hvor det er, studerende der er med i grupperne.