Flytterokaden på Arts

Gennem hele 2017 har Nobelparken været igennem flere renoveringer og en omfattende flytterokade. Se billeder af de renoverede lokaler og hør Teknisk Chef, Lars Mitens, fortælle om rokaden.

Omkring 250 medarbejdere på Arts har flyttet kontor i løbet af 2017. Alle IKK’s medarbejdere på sprogfagene er nu samlet i bygning 1481, og i bygning 1483 er medarbejdere fra CUDiM og DPU flyttet ind. Flytterokaden betyder også, at der er kommet flere studerende i Nobelparken. Omkring 6.000 studerende hører nu til her, hvilket skaber liv på bibliotekerne, i kantinen og i studieområderne.

CUDiM’s og DPU’s tidligere lokaler på henholdsvis Paludan Müllers Vej og Trøjborg er sagt op og vil efter nytår ikke længere være en del af AU campus.

Bedre faciliteter for de studerende

I samarbejde med de studerende er fire studieområder i Nobelparken blevet sat i stand. Studieområderne er blandt andet blevet malet og har fået tekøkkener. Desuden er køleskabene i studieområderne, der bruges i forbindelse med fredagsbarer, blevet beklædt, så de kan gemmes væk i hverdagene, hvor områderne skal indbyde til studiearbejde.  

Derudover er der lavet 15 nye undervisningslokaler samt lokaler med videolink til Emdrup.

I videoen kan du se billeder af de renoverede områder i Nobelparken og høre Lars Mitens fortælle om forandringerne.

 Ny flytterokade på Katrinebjerg

En ny rokade er blevet skudt i gang på Katrinebjerg. De første ombygnings- og vedligeholdelsesaktiviteter startede i uge 43. Flytterokaden omfatter Digital Design, Informationsvidenskab, Medievidenskab og Journalistik med kontorer i bygning 5347 Wiener og bygning 5335 Nygaard. Aktiviteterne forventes at være færdige i slutningen af februar 2018.

Også de studerende på Katrinebjerg oplever forandringer. I studieområderne i bygning 5104, hvor studerende fra Oplevelsesøkonomi holder til, er der gennemført vedligehold, og områderne har fået nye tavler og bedre møbler. Det har været muligt at udføre arbejdet i løbet af efterårssemestret på baggrund af de studerendes medvirken og indsats.

­­


 Læs mere på siden for flytterokaden på Arts.