Husk tilmelding til Blackboard-kurser

6. januar 2015 får alle studerende adgang til Blackboard. Kurser i november og december skal hjælpe undervisere med at blive klar til at tage det nye fællessystem i brug.

I november og december bliver der udbudt to typer kurser i Blackboard. Et fortsætterkursus der er målrettet de undervisere, der har været på Blackboard siden semesterstart 2014. På kurset bliver der mulighed for at arbejde mere pædagogisk med systemet og den enkelte underviser kan få hjælp til at redesigne deres egen kursusside.

Derudover bliver der udbudt en lang række grundkurser i Blackboard, der skal sikre, at alle undervisere får hjælp til at komme i gang med at bruge Blackboard, så de kan nå at indrette sig i systemet, inden alle de studerende 6. januar 2015 får mulighed for at logge på Blackboard. 

Undervisere fra Institut for Uddannelse og Pædagogik benytter en tidligere version af Blackboard. Her vil der blive udbudt kurser målrettet undervisere i Emdrup i december og januar.

Alle undervisere har allerede nu adgang til et testkursus i Blackboard, så det er muligt at afprøve funktionerne, inden kurserne starter.

Udover kurserne er der etableret en side, der samler online-vejledninger og kursusmateriale.

Yderligere information