Ny partnerchef i AU HR på Arts

Janne Hallum er fra 1. maj HR partnerchef for Arts.

Janne Hallum er ny
HR-partnerchef på Arts

Janne Hallum overtager d. 1. maj posten som HR partnerchef for Arts efter ledende HR partner Steen Jessen, som har været konstitueret HR partnerchef for Arts siden 1. december.

Janne Hallum er cand. merc.i strategi og ledelse og har flere års erfaring i ledende HR-funktioner senest i en stilling som chef for People & Culture i Systematic A/S og tidligere som personaleudviklingschef i TDC Services A/S og senior HR partner i LEGO. Udover en solid baggrund inden for ledende HR-funktioner, har Janne Hallum også arbejdet som ledelseskonsulent med organisationsledelse og strategiledelse i forskellige konsulenthuse, og hun ser frem til at arbejde med sin nye organisation.

-Jeg glæder mig til opgaven, og jeg synes, det er positivt at se, hvor langt fakultetet Arts og administrationen er nået på relativ kort tid med den meget omfattende forandring, med implementeringen af nye strukturer, processer og samarbejdsrelationer. Jeg ser frem til at hjælpe processen videre og bidrage med HR leverancer til den udvikling, der allerede er i gang.   

Janne Hallum har allerede taget forskud på sin ansættelse, da hun fra den 15. april er gået i gang med et intensivt intro-program, indtil hun 1. maj officielt overtager posten som HR partnerchef for Arts.