Nye kurser i Blackboard

Center for Undervisning og Digitale Medier udbyder en række nye kurser, der har været efterspurgt blandt underviserne på Arts. Kurserne har fokus på support og mere avancerede funktioner i Blackboard.

I dette forår får du tilbudt tre typer kurser i Blackboard, heriblandt det nye ”Blackboard – Advanced” kursus. Et af de kurser, der har været efterspurgt blandt underviserne, er et gruppekursus, hvor underviserne selv sammensætter kursets indhold, og hvor de samtidig har mulighed for at sparre med hinanden.

På kurserne kan du blandt andet få hjælp til at kopiere et helt kursus, så du er klar til næste semester og få vist, hvordan du kan flytte undervisningsmaterialer fra First Class og AULA over i Blackboard.

Basiskurserne vil stadig blive udbudt for nyansatte og andre, der har behov for en basisintroduktion til Blackboard: Kom godt i gang med Blackboard - Basic

Læs om de to nye kurser og hør, hvad projektleder og kursusunderviser Birthe Aagesen har at sige om de forskellige kurser. 

Kurser i juni og august: Kom godt i gang med Blackboard - Advanced

”Blackboard Advanced” er næste skridt efter et basiskursus. Kurset henvender sig til underviseren, der har anvendt nogle af funktionerne i Blackboard i sin undervisning og ønsker at få mere inspiration.

“Vi viser blandt andet, hvordan underviserne hurtigt kan lave en kort video om, hvordan de har indrettet kurset i Blackboard og dermed hjælpe den studerende med at orientere sig i kurset. Sidst, men ikke mindst, vil der være fokus på, hvordan man kopierer et helt kursus med indhold over til næste semester,” forklarer projektleder og kursusunderviser Birthe Aagesen.

Læs mere om kurset og tilmeld dig: Kom godt i gang med Blackboard - Advanced

På kursus med kolleger – dato aftales gruppevis

Kurset henvender sig til undervisere, der samarbejder og gerne vil på kursus sammen. Indholdet kan være en basisintroduktion, men kan også være med fokus på mere avancerede funktioner i Blackboard - man bestemmer selv. Datoen aftales med den enkelte gruppe.

“På dette kursus kan en gruppe af undervisere bestille et kursus med indhold efter egne ønsker. Det er en kursusform flere undervisere har efterlyst, så nu håber vi, at mange vil tage imod tilbuddet om ny inspiration til brugen af Blackboard samtidig med muligheden for at diskutere med kolleger”, fortæller projektleder og kursusunderviser Birthe Aagesen.

Læs mere om kurset og tilmeld dig: På kursus med kolleger

For yderligere information om kurserne kontakt:
Projektleder Birthe Aagesen
baagesen@tdm.au.dk
Mobil: 21730612