Undervisningsplaner klar i slutningen af december

De studerende skal tilmelde sig undervisning for forårssemestret inden 15. november. Derefter fastlægger man undervisningstidspunkter og fordeling af lokaler. I slutningen af december kan både undervisere og studerende så se deres personlige skema for næste semester.

Når planlægningen af forårets undervisning er færdig, og skemaerne ligger klar omkring den 20. december, kan alle undervisere og studerende se deres personlige skema på medarbejdersiden eller Studieportalen. Det vil der komme mere information om.

De studerende skal tilmelde sig forårets undervisning fra 1.-15. november. I år kan de i modsætning til tidligere ikke se tid og sted for de enkelte undervisningsforløb i kursuskataloget. Det skyldes et ønske om at optimere lokaleudnyttelsen. Al undervisning på Arts på campus Aarhus bliver nu planlagt i et nyt fælles planlægningssystem, der skal sørge for at alle lokaler bliver udnyttet på den bedste måde.

Lokalefordeling sker ud fra tilmeldinger

Fastlæggelsen af undervisningstidspunkter og fordeling af lokaler vil ske, når tilmeldingsperioden er overstået og man kender holdstørrelserne. I planlægningen indgår de oplysninger, som uddannelsesledere og undervisere har sendt ind om, hvornår deres undervisning kan ligge – og som Studieadministrationen de næste par uger får travlt med at indtaste.

Det nye fælles planlægningssystem for undervisning sammenligner de kurser, som ifølge studieordningen ligger på samme senester, så de forskellige undervisningsforløb ikke overlapper hinanden. Lokalefordelingen sker ud fra antallet af tilmeldte studerende og et geografisk nærhedsprincip. Dette sker for at opnå det bedst mulige match mellem holdstørrelse og lokalestørrelse.

 

> studieportalen