Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

Natalie Videbæk Munkholm og Jacob Kjær Eskildsen er begge medlem af AU's Diversitets- og Ligestillingsudvalg. Foto: Jesper Rais og AU Foto.

21.10.2019 | Aarhus BSS

”Ligestilling handler om kvalitet, ikke om køn”

AU’s Diversitets- og Ligestillingsudvalg er netop nu i fuld gang med at formulere universitetets nye handleplan for ligestilling. Her fortæller lektor Natalie Videbæk Munkholm og institutleder Jacob Kjær Eskildsen lidt om udvalgets arbejde og formålet med den nye handleplan.

Thomas Pallesen opfordrer alle medarbejdere til at stemme ved dette års universitetsvalg. Foto: Lars Kruse (AU Foto).

20.10.2019 | Aarhus BSS, Hilsner fra ledelsen

Brug din stemme ved årets universitetsvalg

Kære medarbejdere I år er der universitetsvalg på Aarhus Universitet. Her skal vi vælge repræsentanter til AU’s bestyrelse og akademiske råd - helt centrale instanser, som er med til at sætte retningen på både universitets- og fakultetsniveau. Til bestyrelsen skal vi vælge i alt tre medarbejderrepræsentanter – to fra det videnskabelige…

Ill.: Colourbox

20.10.2019 | Aarhus BSS

5 gode råd til dit ph.d.-forløb

Du er kommet igennem nåleøjet og er netop startet som ph.d.-studerende på Aarhus BSS. Du har dermed taget hul på en spændende, udfordrende og ganske særlig periode i dit liv – både professionelt og personligt. Men hvordan kommer du godt igennem forløbet? Få 5 gode råd her.

Ill.: Colourbox

14.10.2019 | Aarhus BSS

Bliv VIP-mentor eller mentee

Har du lyst til at præge og styrke forsknings- og uddannelsesmiljøet på Aarhus Universitet? Og vil du hjælpe en talentfuld kollega til at udvikle sig fagligt og personligt? Så meld dig som mentor i AU’s mentorordning Styrk Talentet! Tilmeldingsfristen for både mentorer og mentees er 20. november 2019.

10.10.2019 | Aarhus BSS

Stil op som kandidat til universitetsvalget

Til november er der valg på AU. Du skal vælge dine repræsentanter eller selv stille op til AU’s bestyrelse, akademiske råd og ph.d.-udvalg. Har du har lyst til at stille op som kandidat, kan du gøre det fra den 17. til den 25. oktober.

Viser resultater 1 til 5 ud af 656

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

tor 24 okt
19:30-22:30 | Statskundskabs frokoststue i bygning 1330
Kaffe, kage og fodbold fra gamle dage med Sepp Piontek
Personaleforeningen byder velkommen til en aften i fodboldens tegn. Glæd dig til foredrag med alletiders bedste danske landstræner, fodboldquiz og en ganske særlig fodboldkage.
fre 15 nov
20:15-23:30 | Atlas: Vester Allé 15, 8000 Aarhus
Koncert med Jon Spencer and the Hitmakers - warm-up Powersolo
Psykedelisk rock, punkblues, garagerock...Jon Spencer kan det hele. Nu kommer han til Aarhus og du har chancen for at opleve ham live sammen med Personaleforeningen. Opvarming er PowerSolo.
fre 22 nov
08:30-10:00 | Bygning 1441-012
Økonomimodellen for Aarhus BSS
Bliv klogere på hvordan indtægter og omkostninger balanceres på Aarhus BSS.
lør 07 dec
14:00-17:00 | S-bygningen, Fuglesangs Allé
Juletræsfest 2019
Personaleforeningens årlige juletræsfest for ALLE medarbejdere ved Aarhus BSS og deres familier, lørdag d. 7. december 2019 kl. 14 - 17.