Internt nyt fra Aarhus BSS

16.09.2020 | Aarhus BSS

Ny passage på vej mellem Universitetsparken og Universitetsbyen

Nu begynder arbejdet med at åbne en ny underjordisk passage i den nordlige ende af Universitetsparken. Passagen skal binde de gule og røde bygninger sammen – i bogstavelig forstand.

01.09.2020 | Nyheder fra ledelsen

5-årig AACSB-akkreditering i hus

Aarhus BSS har nu opnået den 5-årige AACSB-akkreditering. Det sker efter et års forlængelse af akkrediteringsprocessen, hvor fakultetet har styrket den systematiske opfølgning på uddannelsernes læringsmål.

24.08.2020 | Aarhus BSS

Tilbage til undervisningslokalet

Nu genåbner den fysiske undervisning, og mange undervisere skal - eller er allerede - tilbage i klasselokalet. Her får du en oversigt over de helt praktiske ting, du skal være opmærksom på, når du underviser fysisk.

Foto: Colourbox

24.08.2020 | Aarhus BSS

Tilbage til campus – hvordan er de studerende klædt på?

Aarhus BSS åbner nu igen op for den fysiske undervisning på campus. Her får du et overblik over, hvordan de studerende er klædt på til genåbningen, hvilke services de tilbydes, og hvor de kan finde mere information.

Foto: Colourbox

24.08.2020 | Nyheder fra ledelsen

Smittehåndtering på Aarhus BSS

Fakultetsledelsen har nedsat en ny smitteberedskabsgruppe, som skal håndtere evt. tilfælde af covid-19 blandt studerende. Det sker forud for den fysiske genåbning af undervisningen på Aarhus BSS.

Viser resultater 1 til 5 ud af 924

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

ons 07 okt
16:00-17:30 | Online - Microsoft Teams
Generalforsamling
Personaleforeningen ved Aarhus BSS inviterer hermed til generalforsamling - denne gang online. Kom og sæt dit præg på foreningens arrangementer fremover.
ons 04 nov
14:30-16:00 | iNANO Auditorium, building 1593-012, Gustav Wieds Vej 14, 8000 Aarhus C
Information meeting on centres of excellence
In November 2020, the Danish National Research Foundation (DG) opens the next call for Centers of Excellence. Aarhus University invites potential applicants to an information meeting on Centers of Excellence and how to apply for one.