Internt nyt fra Aarhus BSS

Foto: Pexels

02.07.2021 | Hilsner fra ledelsen

Dekanen: Tilbage til vores fælles campusuniversitet

Ferien står for døren. Når Aarhus BSS’ medarbejdere og studerende vender tilbage på den anden side, kan vi se frem mod en hverdag, som vi kender den – og dog. Dekanen fortæller om, hvad genåbning og corona-erfaringer betyder for campusuniversitetet efter sommeren.

29.06.2021 | Aarhus BSS

Danske venskabsfamilier til internationale ph.d.-studerende

Internationale ph.d.-studerende på AU kan lære en dansk familie at kende og danne nye venskaber gennem Internationalize with Us. Tilmeldingsfristen er den 26. september.

25.06.2021 | Aarhus BSS

Køkkenet rykker ind i vaskeriet

Aarhus Universitets iværksætterhus The Kitchen flytter i 2025 til anden bygning i Universitetsbyen og får en større samling af erhvervsaktiviteter som nabo.

24.06.2021 | Aarhus BSS

Nyt design på lønsedlen

Næste gang, du modtager din lønseddel, ser den anderledes ud. Økonomistyrelsen har opdateret statsansattes lønsedler til et mere brugervenligt design.

Foto: Anders Trærup, AU Kommunikation

24.06.2021 | Aarhus BSS

Jacob Kjær Eskildsen fortsætter som institutleder

Professor Jacob Kjær Eskildsen fortsætter som institutleder på Institut for Virksomhedsledelse.

Viser resultater 1 til 5 ud af 950

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Ingen nyheder i denne liste