Internt nyt fra Aarhus BSS

Foto: AU Foto

27.01.2020 | Aarhus BSS

Man skal gribe mulighederne

Den 31. januar takker professor og valgekspert Jørgen Elklit af efter 50 år på Institut for Statskundskab. Her ser han tilbage på en lang og produktiv karriere, som har budt på spændende oplevelser og store forandringer på universitetet og instituttet.

23.01.2020 | Aarhus BSS

Har du input til AU's kommende klimastrategi?

Er du optaget af, hvordan Aarhus Universitet kan reducere sin CO2-udledning? Så mød op og kom med dine input den 29. januar, hvor AU’s bæredygtighedsnetværk er samlet for at drøfte universitetets klimastrategi.

Foto: Colourbox

17.01.2020 | Aarhus BSS

Ny stillingsstruktur for videnskabeligt personale er trådt i kraft

Den 1. januar 2020 trådte en ny stillingsstruktur for videnskabeligt personale på de danske universiteter i kraft efter forudgående høring. Læs de væsentligste ændringer fra ministeriet her.

Årets underviser blev Margit Malmmose. Foto: Sinne Jakobsen
Årets Forskningspris gik til Fabio Wolkenstein. Foto: Sinne Jakobsen.
Årets administrative medarbejder Gitte Arildsen. Foto: Tine Bagger
Årets administrative medarbejder Thue Sebastian Winkler. Foto: Ingrid Fossum

19.12.2019 | Aarhus BSS

Årets prismodtagere på Aarhus BSS

I løbet af december har fire medarbejdere på Aarhus BSS modtaget en pris for deres indsats på fakultetet i det forløbne år. Her kan du møde modtageren af årets forskningspris, årets underviser og årets to administrative medarbejdere.

Foto: Ingrid Fossum

19.12.2019 | Hilsner fra ledelsen

Julehilsen fra dekanatet

Fra dekanatsgangen i bygning 1327 på Bartholins Allé lyder der en stor tak til alle medarbejdere på Aarhus BSS for året, der er gået. Det har været et begivenhedsrigt år, som kulminerede med forlængelsen af taxameterløftet til de humanistiske og samfundsvidenskabelige uddannelser.

Viser resultater 1 til 5 ud af 895

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

søn 15 mar
19:30-23:00 | Voxhall, Aarhus
Koncert med Big Thief
Personaleforeningen inviterer til koncert med amerikanske Big Thief, som de seneste år har taget anmelderne med storm.