Internt nyt fra Aarhus BSS

15.01.2021 | Aarhus BSS

Nye baggrunde til onlinemøder og en opdateret mailsignatur

Flere medarbejdere har efterspurgt professionelle baggrunde, som kan bruges på for eksempel Zoom eller Teams, under de mange møder fakultetets medarbejdere deltager i for tiden. Derfor kan du nu hente en række officielle Aarhus BSS-baggrunde til dine onlinemøder. Samtidig er fakultetets mailsignatur blevet opdateret med et nyt EQUIS-logo og skal…

16.09.2020 | Aarhus BSS

Ny passage på vej mellem Universitetsparken og Universitetsbyen

Nu begynder arbejdet med at åbne en ny underjordisk passage i den nordlige ende af Universitetsparken. Passagen skal binde de gule og røde bygninger sammen – i bogstavelig forstand.

01.09.2020 | Nyheder fra ledelsen

5-årig AACSB-akkreditering i hus

Aarhus BSS har nu opnået den 5-årige AACSB-akkreditering. Det sker efter et års forlængelse af akkrediteringsprocessen, hvor fakultetet har styrket den systematiske opfølgning på uddannelsernes læringsmål.

24.08.2020 | Aarhus BSS

Tilbage til undervisningslokalet

Nu genåbner den fysiske undervisning, og mange undervisere skal - eller er allerede - tilbage i klasselokalet. Her får du en oversigt over de helt praktiske ting, du skal være opmærksom på, når du underviser fysisk.

Foto: Colourbox

24.08.2020 | Aarhus BSS

Tilbage til campus – hvordan er de studerende klædt på?

Aarhus BSS åbner nu igen op for den fysiske undervisning på campus. Her får du et overblik over, hvordan de studerende er klædt på til genåbningen, hvilke services de tilbydes, og hvor de kan finde mere information.

Viser resultater 1 til 5 ud af 925

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Ingen nyheder i denne liste