Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Foto: Colourbox

24.06.2019 | Aarhus BSS

Tid til ferielæsning?

Ferien står for døren, og det samme gør forhåbentligt lange dage i solen med en god bog. Måske har du lyst til at læse nogle lidt anderledes akademiske tekster, end du er vant til? Til inspiration får du her en liste over romaner, som på hver deres måde tager den akademiske verden under kærlig behandling.

Brandi S. Morris trækker dagligt på de erfaringer, hun gjorde sig under sin ph.d.-uddannelse. Foto: AU Foto

24.06.2019 | Aarhus BSS

Fra ph.d. til karriere i erhvervslivet

I dag skaber flere og flere ph.d.-studerende sig en karriere i erhvervslivet. Som ph.d.’er har man nemlig meget at byde både offentlige og private virksomheder – og det er en god idé at tænke karriere ind i sit ph.d.-forløb. Det fortæller tidligere ph.d.-studerende Brandi S. Morris og karriererådgiver Vibeke Broe.

04.06.2019 | Aarhus BSS

Intern phishingkampagne skal minimere risiko for svindel mod AU-ansatte

Phishingmails er et stadigt stigende problem, og de kan være meget opfindsomme. Derfor gør Informationssikkerheds-afdelingen nu en ekstra indsats for at skabe opmærksomhed om phishingmails, og hvordan man afslører dem.

Foto: Unsplash

28.05.2019 | Aarhus BSS

Ny tjekliste: Sådan undgår du at blive en trussel mod informationssikkerheden

Ny tjekliste gør det nemmere for universitetets ansatte at få et overblik over, hvad vi hver især skal gøre for at beskytte vores data. Mange sikkerhedsbrud sker på grund af fejl og manglende viden blandt ansatte.

Foto: Aarhus BSS Kommunikation

13.05.2019 | Aarhus BSS

Associate Dean Niels Mejlgaard: Vi skal målrette vores indsats

Niels Mejlgaard fra Institut for Statskundskab har siden 1. september 2018 været fakultetets Associate Dean med ansvar for EU finansiering. Den internationale konkurrence om EU-midlerne er benhård, og vi skal derfor væk fra halvhjertede pligtansøgninger, siger han. Der er brug for en mere målrettet indsats og for at sikre fair arbejdsbetingelser…

Viser resultater 1 til 5 ud af 641

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

fre 16 aug
14:00-02:00 | Universitetsparken
Sommerfest på Aarhus BSS
Der er endnu engang lagt op til en hyggelig og uhøjtidelig fest med livemusik, drinks og street food i Universitetsparken, samt faglige oplæg og paneldebat om eftermiddagen i Aulaen. På musikfronten kan du i år glæde dig til Peter Sommer, Nicklas Sahl, Scarlet Pleasure og Sanne Salomonsen.