Internt nyt fra Aarhus BSS

15.10.2021 | Aarhus BSS

Deltag i gratis kurser i registerforskning

Arbejder du med registerforskning? Du har nu mulighed for at deltage i gratis, virtuelle endagskurser i sikker brug af registerdata. Kurserne arrangeres af KOR – det koordinerede organ for registerforskning.

30.09.2021 | Aarhus BSS

Blackboard lukker snart – husk at gemme dit indhold

Brightspace har fra efterårssemestret afløst Blackboard som AU’s fælles læringsplatform, og den 31. oktober 2021 lukker Blackboard ned. Inden da skal du som underviser downloade det kursusindhold og de evalueringsrapporter, du ønsker at gemme fra Blackboard.

Aarhus BSS' strategiske projektledere Camilla Kølsen Petersen (t.v.) og Charlotte Christiansen (t.h.). Fotos: AU Foto

24.09.2021 | Hilsner fra ledelsen

To nye strategiske projektledere skal styrke dimittenders position på jobmarkedet

Aarhus BSS har udpeget to nye strategiske projektledere til at koordinere projekter på to af fakultetets tværgående indsatsområder. Camilla Kølsen Petersen skal stå i spidsen for projektet Digitale Kompetencer, og Charlotte Christiansen for projektet Fastholdelse og Internationalisering. Projekterne skal bidrage til fakultetets mål om at uddanne…

Foto: Rasmus Eriksen, Aarhus BSS Kommunikation og Eksterne Relationer

22.09.2021 | Aarhus BSS

Her er fakultetets nye el- og hybridbiler

Aarhus BSS’ udlånsbiler er blevet udskiftet som led i klimaindsatsen på Aarhus Universitet. Medarbejdere kan nu låne nye el- eller hybridbiler på fakultetets tre lokationer.

Foto: AU Foto

17.09.2021 | Aarhus BSS

Ny kampagne skal inspirere til at cykle på arbejde

I uge 38 er der lidt flere grunde end sædvanligt til at tage cyklen på arbejde, når Aarhus Universitet gør en særlig indsats for, at det skal være attraktivt at vælge cyklen. Det handler om at gøre en forskel for klimaet.

Viser resultater 1 til 5 ud af 964

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

tir 26 okt
12:00-15:30 |
Workshop for ERC Consolidator Grant-ansøgere
Hands-on peer-to-peer workshop for Arts og Aarhus BSS med det formål at hjælpe forskere til at forberede sig på at ansøge om ERC Consolidator Grant i 2022.
tir 16 nov
09:30-16:00 | The Lakeside Auditoriums, William Scharff Auditorium 1253-317
AU GIS event
Participate in this true trans-facultarian AU GIS event with presenters from Archaeology, Bioscience, Health, Environmental Science, Agroecology, AU Estate, Geoscience aso.