Internt nyt fra Aarhus BSS

Foto: AU Foto

25.06.2020 | Hilsner fra ledelsen

Sommerhilsen fra dekanatet

Kære medarbejdere Her på tærsklen til sommerferien kan vi se tilbage på et forår, der har været helt usædvanligt. Og frem mod et efterår, der heller ikke bliver helt, som det plejer. Forårets fysiske nedlukning betød, at vi i næsten tre måneder arbejdede sammen på distancen og måtte finde på nye online løsninger i forhold til undervisning og…

Fotograf Lise Balsby

24.06.2020 | Aarhus BSS

Aarhus BSS byder studerende velkomne tilbage på campus

Fra onsdag 24. juni åbner Aarhus BSS op for, at studerende efter behov kan vende tilbage til universitetets fysiske rammer på campus.

Den 2. juni slår Aarhus BSS atter dørene op for medarbejderne efter mere end to måneders nedlukning. Foto: AU Foto.

27.05.2020 | Nyheder fra ledelsen

På vej mod en genåbning

Tirsdag den 2. juni er Aarhus BSS’ bygninger klar til at åbne op for medarbejderne efter mere end to måneders nedlukning. De praktiske rammer for genåbningen er netop nu ved at blive fastlagt på institut- og afdelingsniveau. Der er dog en række fælles retningslinjer, som man skal være opmærksom på.

Niels Haldrup i sit hjemmekontor. Foto: Privat

26.05.2020 | Nyheder fra ledelsen

Institutleder på distancen

Coronakrisen og den fysiske nedlukning vendte op og ned på hverdagen for både medarbejdere og ledelse. Nu åbnes der langsomt op for aktiviteterne igen, men hvordan har det egentligt været at lede et stort institut på distancen? Her deler institutleder Niels Haldrup fra Institut for Økonomi sine erfaringer.

25.05.2020 | Aarhus BSS

Rammerne for studiestart på plads

Nye studerende står forrest i køen, når campus genåbnes. Men det bliver uden hytteture og med digital opgradering. Sådan lyder nogle af de fælles rammer for den kommende studiestart. Og selvom alt ikke bliver som det plejer, så kan nye studerende regne med én ting – tutorerne står klar igen i år.

Viser resultater 1 til 5 ud af 916

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

tor 20 aug
17:00-23:00 | Mindeparken, Aarhus
AFLYST: AU deltager i DHL-Stafetten 2020
Årets DHL-Stafet er aflyst pga. coronakrisen.