Internt nyt fra Aarhus BSS

Foto: Pexels

19.04.2021 | Aarhus BSS

De første erfaringer med Brightspace

Et pilotprojekt har ladet en række undervisere fra Aarhus BSS afprøve det nye LMS Brightspace. To af dem fortæller her om deres erfaringer og giver konkrete råd til alle de undervisere, der snart skal opbygge deres egne kurser på den nye platform.

Logo: Savhannah Schulz

13.04.2021 | Aarhus BSS

Ny tværfaglig seminarrække om open science

En ny seminarrække sætter open science på agendaen for alle interesserede forskere på Aarhus BSS. Målet er at diskutere emner såsom open access, open data og reproducerbarhed på tværs af fakultetets discipliner og forskningsfelter.

09.03.2021 | Aarhus BSS

Styrk dit entreprenørskab og se nye muligheder for din forskning

Forårsprogrammet 2021 fra The Kitchen byder på en række gratis workshops i entreprenørskab, som ansatte ved Aarhus Universitet kan bruge til at generere nye muligheder for deres forskning.

Politolog Francis Fukuyama, Microsoft-topchef Marianne Dahl, tidligere minister Tommy Ahlers og prisvindende journalist Anne Applebaum.

04.03.2021 | Aarhus BSS

MatchPoints: En bred vifte af stemmer debatterer digitalisering og demokrati

MatchPoints 2021 byder på en multifacetteret debat om digitalisering og demokrati. Udover debattører såsom politolog Francis Fukuyama, Microsoft-topchef Marianne Dahl og finansminister Nicolai Wammen deltager også en lang række forskere fra Aarhus BSS.

Foto: AU Foto

23.02.2021 | Nyheder fra ledelsen

Aarhus BSS får ny strategi i 2021

I første halvdel af 2021 udarbejder fakultetsledelsen et udkast til en ny strategi, som udstikker de vigtigste pejlemærker for Aarhus BSS. Strategiudkastet sendes efterfølgende i bred høring.

Viser resultater 1 til 5 ud af 936

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Ingen nyheder i denne liste