AFLYST - Koncert med Big Thief

Koncerten er aflyst pga. Coronavirus.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Søndag 15. marts 2020,  kl. 19:30 - 23:00

Sted

Voxhall, Aarhus

Foto: Stephen McGil

Personaleforeningen inviterer til koncert med amerikanske Big Thief, som de seneste år har taget anmelderne med storm. Den 15. marts kommer amerikanske Big Thief til Aarhus og giver koncert på Voxhall. 

Med deres intime og luftige blanding indie rock og folk har amerikanske Big Thief de seneste år taget alverdens anmeldere med storm, og nu står de utvetydigt som ét af tidens varmeste navne på den scene. Nu har du mulighed for at opleve dem sammen med dine kolleger fra Personaleforeningen!

Vi mødes kl. 19.30 ved indgangen til Voxhall for udlevering af billetter og en forfriskning indenfor – vær der venligst til tiden… :-)

Vi glæder os til at se jer!

Pris: 120 DKK (medlemmer) – 180 (ikke medlemmer) 

Tilmeld dig koncerten her

Tilmeldingsfrist d. 8. marts 2020

VIGTIGT:

Koncerten er aflyst på grund af coronavirussen. Læs mere på Voxhalls hjemmeside.


Om Big Thief

Intimt, råt og sårbart er tre tillægsord, som alle klistrer sig til amerikanske Big Thief siden debutalbummet ’Masterpiece’ fra 2016. Siden har de udgivet yderligere to plader, og fælles for alle tre er, at de har taget alverdens anmeldere med storm.

I front for lydbilledet står sanger og guitarist Adrianne Lenkers fløjlsbløde og bevægende vokal, som smukkeste vis bakkes op af en nænsom, folk-inspireret instrumentering. Det seneste album ’U.F.O.F.’ udkom i maj 2019, og der barsles med nyt album til udgivelse før de europæiske koncerter i foråret 2020.

Hvor de to første albums gjorde bandet til darlings blandt anmeldere og afficionados, har ’U.F.O.F’ katapulteret Big Thief ud til et større publikum, og op som et indie rock-scenens allervarmeste navne. Det toneangivende musikmedie Pitchfork kaldte bl.a. albummet for ”a true masterpiece of folk music from a band working together at the highest level,” og kvitterede med karakteren 9.2 og det eftertragtede Best New Music-stempel.

Herhjemme var der også store roser til bandet, og Soundvenue skrev bl.a.: ”Med ’U.F.O.F.’ er Big Thief nu officielt USA’s bedste indie-band,” og gav albummet fem stjerner.

Bandet har indgået partnerskab med PLUS1, så for hver solgte billet, bliver der doneret 10 kr. til organisationer, som fremmer værdighed, retfærdighed og muligheder for de fællesskaber, som har brug for det.