Koncert med Jon Spencer and the Hitmakers - warm-up Powersolo

Psykedelisk rock, punkblues, garagerock...Jon Spencer kan det hele. Nu kommer han til Aarhus og du har chancen for at opleve ham live sammen med Personaleforeningen. Opvarmning er PowerSolo.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Fredag 15. november 2019,  kl. 20:15 - 23:30

Sted

Atlas: Vester Allé 15, 8000 Aarhus

Foto: Presse

Den 15. november kommer Jon Spencer and the Hitmakers til Aarhus og giver koncert på Atlas. Opvarmning er det danske rock'n'roll-band Powersolo, som også bare MÅ opleves live.

Du kan opleve koncerten i selskab med gode kolleger fra Personaleforeningen. Vi mødes kl. 20.15 ved indgangen til Atlas for udlevering af billetter og en forfriskning indenfor, så vær der venligst til tiden… :-)

Vi glæder os til at se jer!

 

Pris/Price: 100 DKK (medlemmer) – 150 DKK (ikke-medlemmer)

Tilmeld dig her.

Tilmeldingsfristen: d. 8. november.

Om Jon Spencer

Jon Spencer voksede op i Hanover, New Hampshire, og læste siden på universitetet i Providence, Rhode Island. Hér blev han snart en del af støjrock/industrial-bandet Shithaus. Siden flyttede han til Washington, D.C., hvor han i 1985 dannede garagerock-bandet Pussy Galore. Gruppen rykkede snart til New York, men gik i opløsning i 1990. Kort forinden havde han været med til at danne punkblues-bandet Boss Hog, og i 1991 supplerede han op med The Jon Spencer Blues Explosion. Sidstnævnte har i høj grad været med til at definere mandens karriere, mens førstnævnte efter opløsningen i 2000 også er blevet genoplivet et par gange. Endelig dannede Jon Spencer i 2005 rockabilly-duoen Heavy Trash sammen med Matt Verta-Ray. I slutningen af 2018 udgav han i eget navn albummet “Spencer Sings The Hits!”.

Hør Jon Spencer her