Tilmeld dig DHL-stafetten 2024 nu

Aarhus Universitet stiller igen op til DHL-stafetten i august, og alle medarbejdere kan nu tilmelde sig – tilmeldingsfristen er d. 16. maj. Find løbeskoene frem og sæt kryds i kalenderen til motion og hygge med dine kolleger.

Hyg med dine kolleger til DHL i august - I kan tilmelde jer nu. Foto: Nicolai Hildebrandt

Løb fra chefen eller gå en hyggelig tur med dine kolleger i smukke omgivelser til DHL-stafetten, Danmarks største motionsløb og firmafest.

Efter en vellykket DHL-stafet i 2023 med over 2100 deltagere gentager AU succesen og inviterer alle medarbejdere med på en løbe- eller gåtur i hhv. Aarhus, Odense eller København. 

DHL-stafetten afholdes i 2024 i:

Tilmeldingsfristen er den 16. maj 2024. 

Gå eller løb 5 kilometer
Om du vil spurte, lunte, gå, snakke eller sætte rekordtid, er helt op til dig. De 4 forskellige kategorier giver rig mulighed for, at alle kan være med. I skal samle et hold på 5 for at tilmelde jer.

Tilmeld jer én af de følgende kategorier:

  • Stafet - kvinder
  • Stafet - mænd
  • Stafet - mix
  • Walk

Alle ruter er 5 kilometer. I stafetten løber én deltager fra holdet ad gangen. ’Walk’-holdene går hele ruten i samlet flok. Ens for alle hold er, at der efterfølgende vil være mad og drikke og hyggeligt samvær med kolleger.

Nye deltagere får udleveret løbetrøjer
AU's officielle løbetrøje genbruges fra år til år. Nye deltagere, der ikke i forvejen har en AU-løbetrøje, kan bestille en hos holdkaptajnen i forbindelse med tilmeldingen. Har du forlagt din trøje, eller er den slidt op, er det også din holdkaptajn, der skal bestille en ny. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal af trøjer.

Følg med på AU’s DHL-side, som løbende bliver opdateret med informationer.