AU Pure support

Vi hjælper blandt andet med

  • Brugeradgang til Pure
  • Import/eksport af publikationer fra Pure-systemer ved andre universiteter
  • Udtræk af Pure-data
  • Opsætning af synkronisering til ORCID
  • Tilpasning af personlig AU hjemmeside

Skriv til pure@au.dk hvis du har spørgsmål, der vedrører Pure. Du får efterfølgende en email som bekræfter, at sagen er oprettet i vores sagsbehandlingssystem.

Henvendelser omkring dine hjemmesider

Når du henvender dig til supporten med et problem omkring din hjemmeside, bedes du beskrive, om det er på din portalhjemmeside eller din personlige AU hjemmeside, samt om det er en dansk eller engelsk side. Send gerne links og screenshots. Før du kontakter os, kan du tjekke Kendte problemer i Pure.

NB! På grund af spam-filter, kan vi ikke modtage mails fra andre domæner end .dk. Har du ikke adgang til en .dk mail, skal du skrive direkte til et medlem af AU Pure support teamet.

Er du studerende?

Har du spørgsmål vedrørende f.eks. dit speciale / studenterprojekt i Pure, skal du kontakte dit fakultets studieservice.

Lokal kontaktperson

Alt efter hvor du er ansat, kan der lokalt være en eller flere kontaktpersoner, som kan svare på spørgsmål vedrørende Pure.

Spørg din institutledelse om der lokalt er udpeget en person, der kan hjælpe med Pure.

Har du ikke adgang til en lokal kontaktperson, eller kan din lokale kontaktperson ikke kan svare på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til AU Pure Supporten på pure@au.dk.

AU Pure Support Team