Foredrag og mundtlige bidrag

Et foredrag eller lignende bidrag, som er en udført handling, registreres som en aktivitet. Under aktiviteter kan du vælge mellem forskellige underkategorier.

Du finder "foredrag og mundtlige bidrag" som undertype under "Aktiviteter/Tale eller præsentation".


Afholdelsessted og titel

Start øverst med at tilføje den begivenhed eller organisation, hvor foredraget mv. blev afviklet. Søg på event- eller organisationsnavnet før du tilføjet et nyt.

Udfyld dernæst titlen på det mundtlige bidrag f.eks. titlen på foredraget/oplægget. I beskrivelsen kan du supplere med yderligere oplysninger som beskrivelse af indholdet eller i hvilken situation foredraget blev fremført.


Dato eller periode

Du kan enten angive en specifik dato eller en periode for, hvornår foredraget/oplægget blev fremført.

Grad af anerkendelse

Under "Grad af anerkendelse" vælger du fra listen den geografiske kontekst foredraget blev afholdt.


Personer

Under Personer/organisationer tilknytter du de personer, inklusive dig selv, som har haft en rolle i foredraget. Når du tilknytter interne personer, dukker aktiviteten op på disse personers personlige AU hjemmeside. Det er derfor en god idé kun at gøre dette, hvis det er aftalt. Andre kan også have oprette foredraget i Pure selv.


Administrerende organisation

Den administrerende organisation, er den organisatoriske enhed som har ansvaret for posten i Pure. Det vil ofte være din egen organisation, hvis du er personen, der har holdt foredraget.


Dokumenter og Links

Her kan du indsætte relevante filer eller links. Det kan f.eks. være et link til arrangementet, hvor oplægget blev holdt, link til en video, eller materiale, illustration, mv. fra oplægget.


Emneord

Du kan tilføje emneord, således at dit bidrag nemmere kan fremsøges. Der findes allerede mange forskellige emneord i Pure, som du kan anvende. Søg i listen for at finde passende emneord.


Relationer

Du kan bruge knapperne under "Relationer" til at knytte dit bidrag sammen med andet indhold, som er oprettet i Pure. På den måde kan du vise, hvorledes forskelligt indhold er relateret.