Du er her: AU  Medarbejdere  Medarbejderservice Oversigt over Enhedsadministrationen AU Forskning og Eksterne Relationer

AU Forskning og Eksterne Relationer

Forskning og Eksterne Relationer består af Forskningsstøtteenheden, Talentudviklingsenheden, Events og Kommunikationsstøtte, Erhvervssamarbejde og Teknologioverførsel samt et sekretariat.

Afdelinger i Forskning og Eksterne Relationer

Sekretariatet understøtter vicedirektøren i dennes ledelse af området.

Forskningsstøtteenheden

Forskningsstøtteenheden består af fire teams: Ansøgning, projektadministration, strategi og support. Der arbejdes inden for strategi, fundraising, bibliometri, projektadministration mv.

Events og Kommunikationsstøtte

Events og kommunikationsstøtte består af flere teams: Der arbejdes bl.a. med universitetets store events (årsfest, konferencer), rekruttering af studerende (bl.a. U-days), profilering og omdømme, konferencehjælp samt specialservices såsom foto, grafik video, sprogservice og universitetshistorie mv.

Talentudviklingsenheden

Talentudviklingsenheden består af to teams: Talent og mobilitet. Talent arbejder med ph.d.-området, herunder lovgivning, betjening af ph.d.-skolelederkredsen, Ph.d.-planner, Det Nationale Ph.d.-råd, AUFF virkemidler mv. Mobilitet arbejder med rådgivning og services til indrejsende gæster, medarbejdere og ph.d.’ere.

Erhvervssamarbejde og Teknologioverførsel

Erhvervssamarbejde og Teknologioverførsel består af fire teams: Erhvervsrelationer, forretningsudvikling, kontrakter og studenteriværksætteri. Der arbejdes med udvikling af universitetets relationer til store virksomheder, SMV´ere, patent og licenser, spin-in aktiviteter for studerende, studentervæksthus mv.