@RISK

Beskrivelse

@Risk udfører risikoanalyse ved hjælp af Monte Carlo simulation til at fremvise mulige udfald i dit regneark. Derudover kan programmet bruges til at beregne, hvor sandsynligt det er, at udfaldene forekommer.
Den beregner matematisk og objektivt, samt sporer forskellige mulige fremtidsscenarier. Desuden beregner den sandsynlighederne og risici forbundet hertil.
Det betyder, at du har det bedst mulige beslutningsgrundlag til at træffe beslutninger omkring, hvilke risici der skal tages og hvilke der skal undgås.  


Tilgængelighed

Licens:

Der tilbydes en licens til ansatte i dette program, hvilket kan bestilles fra denne side:


Licens

Som nævnt ovenfor kan licensen bestilles fra følgende side:

Hvis programmet ikke er på listen afkrydses den nederste kasse, hvorefter programmet der ønskes, skrives i kommentarfeltet. Derefter sendes der en bestilling til IT-afdelingen der herefter vil behandle denne så hurtigt som muligt. Det anbefales at en bestilling altid afklares med en overordnet inden der bestilles.

Licensen købes for ét år, og vil udløbe d.  31. august  hvert år (uanset købsdatoen for licensen). Hvis du fortsat ønsker at benytte programmet herefter, kræver det at du køber en ny licens. Licensen koster 150 kr. 


Installation

Programmet hentes fra følgende link:

http://download2.palisade.com/D6/631/CustomizedClient/DTS63-cust-Setup.exe


Kurser

Analysegruppen afholder i øjeblikket ikke kurser i dette program, men der kan ved forespørgsel arrangeres et kursus. Dette gøres ved at kontakte analytics@au.dk med kursets ønskede indhold og varighed, hvorefter der findes frem til en eventuel kursusudformning der stemmer overens med de opsatte ønsker.


Support

Husk at inkludere dit navn, brugernavn og grundig beskrivelse af problemet når du kontakter supporten.

Servicedesken udbyder kun support til skolens egne systemer samt begrænset support i andre programmer.

Brug af Program

Du kan kontakte Analytics Group (AG) vedrørende generel brug af programmet på:

Analytics Group
analytics@au.dk
Lokale M21