Excel 2016 - Letøvet

Kurset er for dig, der ønsker at få en generel introduktion til Excel og kendskab til de grundlæggende faciliteter i et regneark. Det starter i de basale regnearksfunktioner og udvider til emner som databehandling og præsentation. Alle emner vil blive suppleret med opgaver, så du med det samme får hands-on erfaring.


Forudsætninger

Du behøver ikke særlige forudsætninger for at kunne deltage i kurset, men blot interesse i at arbejde med Excel. Der vil i løbet af kurset blive nævnt forskellige teoretiske termer, men fokus er på brugen af Excel og ikke tolkning/forståelse af alle analyseredskab.

Kursusmål

Dette kursus introducerer grundlæggende elementer af Excel og giver dermed deltagere en bred palette af muligheder og funktioner, der gør arbejdet med Excel effektivt. Med dette som grundlag arbejder kurset videre med nedenstående punkter.

Kursusindhold

Udover de grundlæggende begreber i regneark arbejder vi bl.a. med:

  • formatering
  • indbyggede funktioner herunder HVIS-funktioner
  • dataanalyse
  • diagrammer
  • datatabeller
  • sideopsætning herunder forberedelse til print samt eksportering til Word og pdf.

Kurset indeholder valgfrie øvelser til hvert emne, som deltagerne får tid til at løse på egen hånd, inden de gennemgås af underviseren. På denne måde er det muligt at få hands-on erfaring med det lærte kursusmateriale.

Udstyr på kurset

Du bedes medbringe din egen bærbar computer til kurset. Det er ikke et problem, hvis du har en ældre version af programmet, da de gennemgåede emner nemt kan foretages i disse.

Varighed

5 timer

Underviser

BSS IT