Optakt til sommerfest

Fredag den 15. juni slår Arts dørene op til årets sommerfest, hvor alle administrative og akademiske medarbejdere er inviteret. I alt har omkring 530 tilmeldt sig det festlige arrangement.

Det er tid til at kridte danseskoene, når Arts på fredag holder sommerfest både i Aarhus og i Emdrup.  I alt har 340 ansatte tilmeldt sig i Aarhus og 190 i Emdrup. I Aarhus holdes sommerfesten i et telt på Kasernen – i Emdrup afholdes festlighederne i Festsalen.

De to fester er bygget op omkring et nyt koncept, der via videolink sørger for, at man i løbet af arrangementet løbende får lejlighed til at hilse på kollegerne på den anden side af bæltet.

Videolinks er en udfordring særligt for underholdningen, der bliver givet af teatersportsgruppen ALT PÅ ET BRÆT, som må operere med den lille forsinkelse, linket kan afstedkomme. Gruppen har dog taget højde for dette og sørger for, at teknikken bliver prøvet af, inden det går løs på fredag.

Der vil selvfølgelig også være musikalsk underholdning til begge fester. I Aarhus spilles der op til dans af det lokale band bestående af VIP’ere fra Musik, ’Kasernebanden’, der også går under navnet ’No Chronicle All Stars’. Bandet spiller efter eget udsagn hits fra før verden gik af lave, og er leverandører i total hygge- og dansehumør. I Emdrup er det partybandet ’Yatzy’ fra Aalborg, der underholder og spiller populær-musik.

PROGRAM:

• Kl. 15.00
Festen begynder

• Kl. 15.30-16.00
Mødepunkt 1, Aarhus-Emdrup via videolink: dekanens tale og kort tale af formand for Akademisk Råd, Per Stounbjerg.

• Kl. 16.00 – 17.00
Hyggeligt samvær med kolleger

• Kl. 17.00-18.00
Mødepunkt 2, Aarhus-Emdrup via videolink: underholdning tværs over landet (Teatersport ved ALT PÅ ET BRÆT)

• Kl. 18.00
Middag - sommerbuffet

• Kl. 21.00
To bands sørger for musikken. I Aarhus spiller ’Kasernebanden’ (No Chronicle All Stars). I Emdrup spiller partybandet ’Yatzy’.