Sommerfest med havenisser og lirekassemænd

Havenisser, lirekassemænd og den lune sommeraften skabte en dejlig ramme om fakultetets havefest i Emdrup og Aarhus i fredags.

Fra Emdrup til Aarhus
Trængsel på dansegulvet
Svalegangen i Emdrup - iført nisser og kulørte lamper
Velkomst med lirekassemand
Videolink mellem Emdrup og Aarhus
Havenisser
Feststemning i teltet på Kasernen

Vejret var med Arts' havefest i år. En fest, der var delt mellem Festsalen i Emdrup og teltet på Kasernen i Aarhus, men samlet omkring det fælles tema og udsmykning med havenisser, rødternede duge, kulørte lamper og lirekassemænd.

Dekanens sommertale

Dekan Mette Thunø festede i Emdrup, og kollegerne i Aarhus kunne følge festtalen på videolink fra teatersalen på Kasernen. I sin tale tog Mette Thunø afsæt i livet i kolonihaven og brugte haveforeningens struktur og organisatoriske ramme som billede på de strukturelle ændringer, vi har oplevet på Arts i de forløbne to år. Dekanen adresserede også det høje stressniveau og appellerede til, at vi udviser respekt for hinanden - også når vi kommunikerer indbyrdes.

Læs hele dekanens festtale her

225 på Facebook før og under festen

Billederne herunder er et udpluk fra sommerfestens Facebookgruppe. 225 festgængere meldte sig ind i gruppen op til festen og bidrog bl.a. med forslag til playlisten i Foyeren i Aarhus sidst på aftenen. Under festen blev gruppen brugt til at sende hilsner frem og tilbage over bælterne med billeder af lirekassemænd, havenisser og et fyldt dansegulv.

Duoen Showtime og trioen Rubers Kapel bistod med en god blanding af underholdning og musik, mens festen for alvor kom i gang, da danseglade kolleger gik til den på dansegulvet til de to bands Ud i det blå og Poplicitiy.

Festudvalget takker alle for en god sommerfest og håber at se lige så mange glade og feststemte kolleger næste år!