Kursus i persisk tapas/mazzeh
Lær at lave lækker persisk tapas/mazzeh sammen med dine kolleger.
Oplysninger om arrangementet
Tidspunkt
Sted
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 7, 1. sal
Underviseren er Mehran Zandian, som har skrevet kogebogen "Mine persiske livretter". Han deler denne aften ud af sin viden og passion for det persiske køkken og tager udgangspunkt i hans egne livretter.
Planen for aftenen er, at:
- Vi laver en marinade med safran og lime til tigerrejer på spyd. En klassiker marinade, som
bliver brugt til diverse grilleretter. - Du lærer maste boorani. Yoghurt med spinat, valnødder og kanel. En simpel og anderledes
kombination af råvarer, som ofte overrasker! - Det er sæson for friske hestebønner og derfor kaster vi os ud i at tilberede baghali gatogh,
hestebønner i dild sauce og æg. - Vi laver salad shirazi. En dejlig frisk salat, der spiller super godt både til de små og store retter.
- Vi tager en tur oppe i det grønne bjerge ved det kaspiske hav og laver en af denne egens
mest populære mazzeh, zeytoon parvardeh. En mazzeh, som repræsenter nogle af de mest
karakteristiske ved det persiske køkken med dets friske krydderurter og den syrlige
granatæblemelasse. - Vi smager på populære persiske pickles såsom sprøde saltede babyagurker og syltede vilde
skalotteløg. - Og til sidst men ikke mindst bager vi det dejlige sesambrød, noon barbari.
Der vil mulighed for at købe en signeret kogebog til en særpris på dagen.
Pris: 100 kr. for medlemmer og 200 kr. for ikke medlemmer
Tilmeldingsfrist: fredag d. 3. maj