Nye medarbejdere i Brugeroplevelser

08.07.2019 | Karen Bjorholm Viberg

Vi har de seneste 2 måneder fået tre nye medarbejdere i AU IT Brugeroplevelser. Det drejer sig om følgende:

Julie Hein Riise, ux’er (startede 17. juni)

Julie skal være ux’er på en række forskellige portefølje- og forvaltningsprojekter, bl.a. 817 - Fremtidssikring af PHD-platformen og justering af designet på rekrutteringssitet bachelor.au.dk.

Julie blev i marts 2019 uddannet cand.it i Informationsvidenskab ved Aarhus Universitet. Gennem sin studietid hun løbende haft forskellige UX-studiejobs hos bl.a. UXspecialisten og IMPACT.

Michael Overgaard Christensen (startede 1. maj)

Michael er ansat som systemadministrator, primært for TYPO3, men også en række andre mindre systemer som Kursuskataloget, Cumulus og Wordpress. Michael er en systemadministrator med bred erfaring inden for Linux og har tidligere været ansvarlig for administration af Linux-systemer, Apache-webservere, MySQL-databaser, overvågning og meget andet.

Anja Cilius Jakobsen (startede 1. maj)

Anja er ansat som projektleder i TYPO3-forvaltningen. Anja har det seneste år arbejdet som selvstændig med eget firma og før det mere end 10 år i Jyske Bank i både IT og Kommunikations-afdelingen. Hun har arbejdet bredt indenfor IT, digitale medier og kommunikation og har altid haft en koordinerende rolle mellem forskellige faggrupper.

Samtidig med at Anja løbende overtager flere opgaver på typo3-området flyttes Rasmus Stensgaard gradvis til 50%’s allokering til Office365-projekt og -forvaltning.

God sommer 

Marie

AU IT