Nyt om tidsregistrering

Første rapport fra tidsregistreringen er nu klar

På Confluence, på det site, hvor der også er vejledninger til tidsregistreringen, har vi nu publiceret den første opsummeringsrapport fra tidsregistreringen i JIRA/Tempo. Se den her:

https://atlas.auit.au.dk/confluence/display/TIMTRA/Rapporter

Vi opfordrer alle til at gå på opdagelse i rapporten. Specielt opfordrer vi til, at man på teammøderne sammen kigger på rapporten.

Vi vil arbejde videre med at forbedre rapporten, og flere lignende, og vi vil udforske de indbyggede rapportmuligheder i JIRA yderligere for at se, hvor det er hensigtsmæssigt at lægge snittet mellem brugen af JIRA direkte og generering af rapporter uden for JIRA, som den, der nu er publiceret.

I kan også selv udforske mulighederne i JIRA. Fx kan man kigge på, hvilke muligheder, der gemmer sig bag de knapper, der er markeret på skærmbilledet nedenfor. I stedet for ”User” kan man fx vælge ”Project” og derunder vælge et specifikt projekt.  I stedet for ”Timesheet” kan man vælge ”Report” og derefter skrue på ”Rows” og ”Columns”. Her er flere muligheder, som alle, og måske særligt projektledere kan have glæde af. Bemærk også at man kan eksportere til Excel og arbejde videre med data der.

Der vil efterhånden komme flere procesbeskrivelser og vejledninger på Confluence sitet.

God tips modtages gerne. Læg dem enten på Confluence siden eller send dem til en af deltagerne i LSU-arbejdsgruppen om tidsregistrering: Johnny Skov Petersen, Christian Thure Grøndberg, Ole Hermansen, Heidbra Jonsdottir, Carsten Andersen, Steener Oksbjerre og Kristine Thomsen

MVH

Kristine